Ayse1-1 Bu durumu yaşayanlar var mı lütfen tecrübenizi paylaşır mısınız 5+5 haftadayım. Emriyoyu sonradan gören var mı?
Hamilebirisi_06 Ayse1-1 yolk göründüyse kısa süre sonra bebek görünür merak etme 6. Haftadan sonra bebeği de kalp atışını da görürsün
NesibeB Ayse1-1 neden böyle doktorlar bir şey oldu mu hemen en kötüsünü söylüyorlar zaten hassas dönemlerdeyiz
Ayse1-1 Hamilebirisi_06 bebeğin görünmesi lazımdı dedi sonradan görünme ihtimali %20 dedi. Kürtaj olabilirsin dedi.. O kadar moralim bozuk ki
ysmn_kck17 Ayse1-1 Tek doktorda kalmayın . İlk gebelikte aynısı başıma geldi sağlıksız , kürtaj dendi . Aynı gün başka doktora gittiğimde hiç bır sorun olmadığını öğrendim .
myangelson Ayse1-1 amiin🤲🏻 doktor neden böyle konuşmuş anlamadım. Benim doktorum bebek neden gözükmedi diye telaş yapmıştım dur daha çok küçük gozukmemesi normal haftaya görürüz demişti
Ayse1-1 NesibeB en kötüsüne mi hazırlamaya çalışıyor beni bilmiyorum ama kötü etkiledi şimdiden. 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorm
myangelson Ayse1-1 doktorunu sevmiyorsan degistirmeni öneririm hamilelikte doktor çok önemli bence. Allah’ın izniyle bebek de gözükür merak etme 🤲🏻
Ayse1-1 myangelson bu doktora ilk kez gitmiştim. Değiştirmeyi düşünüyorum bende özel hastane doktoru bir de
Ayse1-1 Merviiss gebelik kesesinin içinde yolk kesesi ve embriyo oluyor. Benim yolk kesesini gördü ama emriyo görünmedi