YesimAykut Kızlar vajinal fitil kullanıyorum, normalden daha yumuşak fitili koyduğum yer, hamilelikte godells belirtisi diye geçiyormuş ama bat 2 mart yani daha var, aşılama oldum bu ay acaba vajinal yumuşama ve kalınlaşma yaşayan oldu mu çoook erken dönemde🫣
tatlibebegim_ YesimAykut bende aşılamadan sonra ilk başlarda kolayca oluyodu son zamanlarda sanki orası daralmış gibiydi zorlanıyodum fitili koymakta
Mzzz O da neyin nesi ilk defa duyuyorum hamilelikten önce de sonra da fitil kullandım hiç öyle bir şey fark etmedim 🙄
YesimAykut Mzzz google a yazınca çıkıyor hamilelik belirtisiymiş şuan fitil kullanıyorum bayağı kalın ve yumuşak dokum, belki yaşayan vardır diye sormak istedim 🙂 mesela chadwick belirtisi de var rahim ağzı morlaşıyor ebeler eskiden ona bakıp hamilesin derlermiş, yaşayan varsa yazarsa sevinirim bir umut 🫣
YesimAykut Mzzz koyarken bayağı yumuşak ve kalın, ilacın etkisi mi acaba diye düşündüm bende ama sende olmamış😌
Mzzz YesimAykut galiba cuma günü aşilama olmuşsunuz o zaman belirti için erken yumurta sperm ile dollenicak 5-6 gün rahme inmeye çalışacak falan 😇
YesimAykut tatlibebegim_ evet bende de öyle canım ve bariz yumuşak yani normalde dokum daha sıkı oluyordu