MorKelebek54 Mom_boy ohooo sen karnabahar yapmasan da olur 😂😂 ben brokoli salatisini cok severim mesela sarimsakli zeytin yagi sirke lon tuz atiyorum cok guzel oluyo ayni sekilde karnabahar dada yapiyorum efsane oluyo
hanlnim Mom_boy mide bulantısından yemek yapamıyorum ki ah ahh… patates yemeği yanına pilav düşündüm bende😅
Mervemevra Sebze çorbası ve pırasa yapıcam sanırım birkaç gündür fazla ağır yemekler yemeye başladım dengelemem lazım
Unzile31 MorKelebek54 ben makarna yapıp yanına da karnabahari hafif haşlayıp soslayip fırına atıyorum sosunda iki yumurta iki kaşık yoğurt bı kaşık varsa galeta unu bır iki kaşık un baharatlar var çıtır çıtır harika oluyor yoğurt koyuyotum yanına da deneyin isterseniz
Gggg-12 Mom_boy onu nasıl yapıcan ya maşallah shjshshshs bana kaynanam çıkarıyor yemek sağolsun son haftalar diye yapma uğraşma diyor çok şükür temizlik işine de bazen bakıyorum bazen eşim bakıyor rahatım ya ahhahsjdh
Ceviz6550 Mom_boy zeytinyağlı pırasa tavuklu patatesli sulu yemek yanına pilav yorgurt ve meyveli pasta yaptım ☺️
Ceviz6550 Mom_boy kaç gündür hastaydım bugün kendimi iyi hissedince yaptım normalde 2_3 çeşit yapıyorum iki oğlan ve eşime anca yetiyor 🥴😁