Aymirac Kızlar iki gündür uykumdan uyandıracak derecede başım çok ağrıyor parol yuttum bir kere başka ilaç almadım limonlu soda içtim belki iyi gelir diye ama geçmedi önerileriniz varmı
Gloria06 Aymirac ilk 3 ayım baş ağrısı ile geçti. Parol ve soğuk kompress ile sabrettim çok zordu ama geçiyor…
Betul-97 Aymirac Bol su için gerçekten faydası oluyor. Bende migren var bir başlasa kendimi kaybediyorum. Sabah-akşam parol bir de eczanelerde de varmış migren taşı üstünde menthol box yazıyor gerçekten iyi geliyor. Başım ağrımadığı zaman günde 1 kere sürüyorum alnıma ne olur ne olmaz diye
Eduahm Ben 2 kez yaşadım biri 4 gün biri 3 gün sürdü. Bol su tüketmeni öneririm malum ilaç içemiyoruz. Bi de tansiyonunu ölçtürmeni öneririm, düşük olabilir. Eğer düşükse doktoruna danış bence
ELFomr Aymirac acilde serum olarak parol veriyorlar o geçirir benim migrenim tutunca o şekilde geçiyor
Bilgee16 Aymirac benimde hamilelik öbcesi hiç olmazdı dün aşırı derecede auralı migren yaşadım, başım az ağrıyor ama aşırı ışık hassasiyeti oldu
Aymirac Bilgee16 oğlumda da çok yaşadım bu baş ağrısını en son kafamı koparıp atacaktım okadar kötü bir hiski 😂
ftmk Gloria06 başka neler yaptınız bende boyun düzleşmeside var başıma vuruyor parol sıcak su asla geçirmiyor
Gloria06 ftmk bende de boyun düzleşmesi+ boyun fıtığı var. O dönemde baktım dayanamıyorum fizik tedavi hekimine göründüm. Hormonlar kaynaklı olduğunu biraz daha sabretmem gerektiğini söyledi. Sahiden de hamilelik biraz ilerleyince pat diye geçiyor. Her iki hekim de günde 4 taneye kadar parol alabilirsin demişti. Çok zor biliyorum ama sabır..