Merve_anne42 Kızlar ben 25 haftalık hamileyim Van da özel lokman hekim hayat Hastanesi’nde gülsüm Feyza Kızıltan hanıma gidiyorum buranın yabancısıyım sizler hangi doktora ya da hastaneye gidiyorsunuz gülsüm hanım hakkında yorumlarınız var mı paylaşır mısınız
Cceylann01 Merve_anne42 bende bilmem odaları hic ama o hastanede hemşire arkadaşım var istersen senin için sorabilirim
Mimmm Merve_anne42 bende bir kere Akdamara gitmiştim çok sıra beklemiştim şuan Kasım turana gidiyorum özel kliniği var iki Nisan caddesinde memnunum herşeyi detaylı açıklıyor cihazı çok iyi ve yeni arkadaşlarım Kasım turanda doğum yaptılar bende ondan tercih ettim bende sizin gibi yabancıyım buraya ama Van’daki hastanelerin hiçbiri iyi değil kesinlikle oda konusunda
Serdem39 Merve_anne42 Gülsüm Feyza’dan memnun musunuz bende 25. Haftamdayım bayan doktorla devam etmek istediğim için oraya geçmeye karar verdim daha önce hiç gitmedim
Merve_anne42 Mimmm Kasım Turan’ı bende araştırmıştım biliyorum o da zaten doğumu Akdamar da yaptırıyormuş bize öyle bilgi vermişlerdi
Merve_anne42 Serdem39 bende 25 haftaliğim bir kere gittim sadece gülsüm hanıma çok ilgiliydi ramazandan önce tekrar gidicem çok sık gitmeyi tercih etmiyorum gülsüm hanım hakkında çevremden iyi yorum duydum tek bir kişi kötü yorum yapmıştı
Serdem39 Merve_anne42 çevremde birebir gideni duymadım ama genelde Gülsüm Feyza’yı duyduğum için randevu aldım gittiğinizi görünce sormak istedim teşekkürler🙏🏻