Ozlemugurlu Bugün çatı muaynesi oldum bir sıkıntı yokmuş.kızımın kafası henüz doğum kanalına girmemiş😔 doktor 2 gün daha müsade etti normal sancımla gelip doğurmam için. Olmadı cuma günü tekrar alttan muayne edip ona göre karar vericez dedi suni sancı vericez olmazsa sezeryan yaparız dedi. Ben normal doğum istiyorum durumu benim gibi olup normal doğum yapan var mı bir de suni sancı işe yarar mı 😢😢
Asli1 Ozlemugurlu offf bende 40+3 haftalık hamileyim bekliyorum herkez hadi da doğmadı mı diyo sinirden ağlayasım var nst de 100lere çıktı sancım 37haftadada çatı muanesi oldum 1cm di şimdi nekadar bilmiyorum herşey iyi yolunda diyip eve gönderiyorlar
TubaSerinkaya 39+4 düm ve cuma günü kontrolüm var artık gına geldi bana herkes soruyor doğmadımı diye acaba doğum sancısında ntsde kac cıkıyor
Ozlemugurlu Benimki kanala girmemiş sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı plates topunda zıplamalar mı dersin yürüyüşler mi 😔 nasip bakalım normal çok istiyorum çünkü 😔
Ozlemugurlu Evet beni de her gün bütün akrabalar arkadaşlar sürekli arıyorlar “bugün de doğuramadım deyip kapatıyorum telefonu. Bi rahat bıraksalar doğurrm belki 🤭
Denizannesiii 40 +1 benimde hiç gelmeye niyeti yok benimkinin. Çarşambaya kadar zamanımız var bizimde gelmezse suni sancıyla yatışımı yapicak doktorum.
3mbr Merhaba kızlar bende sizinle aynı durumdaydım bekle bekle gelmek bilmedi kızım doktorum suni için gün verdi o gün gitmedim gecesine sancım başladı ve 2 cm açıkla ertesi gün yatışım yapıldı suni verdiler yinede öğlende doğurdum çok şükür şuan 22 günlük olduk demem o ki sancınız yoksa erken gitmeyin 41+3 de doğum yaptım