Momy9861 12+1 iz🥰 ,hafta dönüşlerinde ilk gün hafif ağırlık ve baskı hissediyorum onun haricinde belirtilerim kayboldu,göğüs hassasiyeti arada bi gelip gidiyo çok hafif. Hafiften hazımsızlık başlası sanki. Sizde durumlar nasıl
aygul-7138 Momy9861 Aynı durumdayım 12 haftadayim göğüs ağrım bı anda gitti bulantılarım da hafifledi öyle olunca adama bebektemi bı problem var diye düşünüyorum ister istemez Allah tan 2 gün sonra kontrolüm var :)
Rabiakilic_1005 Momy9861 13+5 bulantı yok iştah sorunu yok hazımsızlık dışında güzel onun içinde günde bir soda iyi geliyor 😊
Ebrarcansu01 Momy9861 12+¹ haftaligiz bende de hazımsızlık var boğazımda böyle affedersiniz balgam gibi bir yumru var ağzımın tadı yok bilmem sizde de oluştu mu bu durumlar 🙄
Momy9861 aygul-7138 aynen öyle oluyo ,ne güzel yakın kontrolunüz, 9 gün var benm daha, merak ediyo insan zaman uzayınca. Kaç günde bir kontrole gidiyosunz
Momy9861 aygul-7138 göbeğinz belirginleşti mi,bende henüz tık yok gibi,kıyafetten de belli olmuyo heralde
senaall 12+3 bizim de 🙈🧿 benim de bulantım başından beri çok şiddetli değildi hiç kusmadım hatta hala öyle devam ediyor ama aralıklı mide yanması var ağzımın tadı yok hiç ve halsizlik ne kadar uyursam uyuyayım uykusuzluk var 🫠
AjdaDiri 11 haftalık olduk bizde aşırı derecede uyku hali halsizlik mide bulantısı ölüyorum artık şişkinlik sürekli WC çıkma isteği ne zaman bitecek bu ilk çocuğumda böyle değildi
Mervemevra 12+3 oldum belirgin Bi belirtim olmadı hamilelikle ilgili sadece gögüs ağrım vardı o da şu günler azaldı epeyce ama uyku hali ve bel ağrısı yaşamaya başladım 2 gündür
SrpYlmz 12+6 şuan yarın 13 haftalık olacağız insallah kontorlumuz var aynı zamanda ikili testimiz en son 4 hafta önce görmüştük merak içindeyim 🙌 göğüslerim aşırı acıyor dokununca falan,bazen karın veya rahim kisminda büyümeden dolayı basınç hissediyorum onun ve çok sık acıkmama rağmen yemeklere karşı iştahsızım. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah 🙌🙌
Ayker1 SrpYlmz Merhabalar ben şuan 9 uncu haftamdayım ağzımın tadı hiç yok acıkıyorum ama yemek yiyesim gelmiyor değişik bi döngü midem bulanıyor gibi ama kusma yok çok şükür bu belirtiler tahminen ne kadar daha sürer
SrpYlmz Ayker1 Merhaba. Bende aynı şekildeydim hatta ben acıkmıyordum bile bu kötü ağız tadı ,kusmasanda mide bulantısı yüzünden falan bende 11 .haftada geçmişti ama tabi herkeste değişkenlik gösterebilir
Ayker1 SrpYlmz Öyle kesinlikle ağzımda bi tat var acıyla ekşimsi dişlerimi fırşalasam bile gözlerim doluyor kusmamak için kendimi zor tutuyorum ağzımın tadı geçsin diye birde yemek yiyemediğim zaman meyve tüketerek midemi bastırıyorum sizinde aklınızda bulunsun belki iyi gelir size de 🌸
SrpYlmz Ayker1 Teşekkür ederim. şuanda bulunmamakta iki haftadır falan mide bulantısı acı tat yok sadece çok acıkıyorum ama iştahsızım yemek yapmaya üşeniyorum acaba ondan mı 🫢😁en çok yediğim şey meyve en başından beri ☺️ biraz daha dayan canım iki haftaya falan geçer inşallah 💗🙌
SrpYlmz Ayker1 Her hafta annede farklı farklı birşeyler oluyor sanırım internetten baktığım kadarıyla 🧐 bebişlerimiz iyi olsun yeterki 🙌😍
aygul-7138 Momy9861 Benim göbeğim çıkmaya başladı dediğiniz gibi kişiden kişiye değişir ❤️ Büyük ihtimalle zayıf olduğum için