aslns33 Sibelvera Transferin 8. Günü adet olucak gibi ağrılar vardı kasıklarımda ve aşırı iştahım açılmıştı. Transferin 10. Günü 98di değerim ama tek kese göründü. İki hafta sonra ikinci kese göründü
ikizmom94 Transferin 4. Günü sol kasıgımda şiddetli ağrı ve batma oldu 12. günümde 389 iki gün sonra 1032 idi betayla ilgisi yok bence Rabbim gönlünüze göre versin 🌸🙏
mavikelebek54 Medos123 benimde beta değerim istenilen gibi artmıyor ama üstten ve alttan kese gözüktü hatta 16sında tek kese göründü dün 20siydi ikinci keseyi gördü ama betam düşük doktor bekleyelim diyor bakalım nasip bi sevindirici haber alıyorum bi üzücü insan şaşırıyor
Medos123 mavikelebek54 kese görününce betanın bir önemi kalmıyor diye biliyorum ben. Bnm komşum 3 aylık hamileyken ikiz gebesi olduğunu öğrendi. Diğer keseyi görememişler. Beta düzgün artış göstermese kese görünmez bnce. 8 düşüğüm var bnm ordan biliyorum az çok
Fatime07 Sibelvera 2 günde bir 2 katı değil 4 katı yükseldi ilk oradan süphelendık sonra çift kese gördük
Elifttk Sibelvera alakalımı bılmıyorum ama adet olmam gereken gün 21 bın kusurdu 31 haftalık cıft yumurta ıkızlere hamıleyım suan
mavikelebek54 Medos123 sağlıksız olabilirler diyor doktorlar benimde kafam karışık hayırlısı Allahtan elden bişey gelmiyor ümitli olmaya devam ediyorum