Me2022 Selamlar 19+4 de mide yanması başladı bu durumu yaşayan ve çözüm önerisi olanlar var mı yemek yemek zehir oldu🙄
Tuba-M55 Me2022 19′un başında bende de başladı hiç kusmam bulantım olmamıştı bu da yeni başladı ama fenaymış 🥺
hanlnim Bu gerçekten korkutucu konu, mide koruyucu hap içilmiyor dimi? Şurupları veriliyordur belki doktorla konuşmak lazım. Ben de mide ameliyatlıyım çok yanma sorunu yaşıyorum henüz yanmalar başlamadı ama mutlaka bir ilaç yazdıracağım doktora….🥺
hanlnim Me2022 bilgi için teşekkürler hamilelik zor süreç mutlaka kullanmamız gerekecek anlaşılan….🥺🙏🏻
Yzgl 16 haftaligim ve aşırı derecede mide sorunu yaşadım en başından beri bulantılarım ve mide yanmam mide ağrım en üst seviyedeydi şuruplar sodalar aklınıza gelecek herşeyi denedim ama faydası olmadı şimdi doktorum nexium yazmış aşırı derecede rahatım midem yok gibi sabah aç karnına içiyorum bütün gün mide sorunu kalmıyor bende sizde sorun doktorunuza eğer yazarsa gerçekten muhteşem bı ilacmis onu anladım
Yasmn123 Me2022 kırmızı elma bana çok iyi geliyor hemen kesiyor bazen ağrı yemek yediğimde tam kesmeye biliyor üstüne soda içiyorum çok iyi geliyor oturarak uyuyordum benim 3.ayda başladı ama şimdi şükür çok iyi geliyor