nnurergun_1103 Bbk88 PCO olup 18.gun yumurtlama oldu hiç ümidim yoktu test yapıyordum ama negatif di hep kanda pozitif olduğunu öğrendim darısı başınıza 😍
mrp2023 Bbk88 bende her ay geç yumurtluyordum canım, aktardan karışım yaptırdım bu ay 12.gün pik oldu
Bbk88 nnurergun_1103 Yaaa çok sevindim adınıza Hayırlı olsun insallah 😍Amin🥰benim de 1 kimyasal gebeligim oldu şimdi işte değerlendirmek için bekliyorum yumurtlama gününü peki pik görünce mi birliktelik oldu canim
Bbk88 mrp2023 VAY ne güzel süper canim bana da doktor vitamin verdi bakalım erken yumurtlamam için onu kullanmaya başladım hamilelik var mi sen de oldu mu😍
Gulhangundas Bbk88 ya kararsız kaldım dünki de bi önceki güne göre silik ama yine de koyu bugünki daha silik zaten çok anlayamadım bu testleri kafam karıştı iyice 😂
Bbk88 Gulhangundas evet ama bugün ki tam silik bence bugün ama yine de yanlış yönlendirmek istemem canım yardımcı olur başka arkadaslar😁🥰
Bbk88 Gulhangundas hayırlısı olacağı varsa oluyor arkadaşımın 1 gün birliktelikten tuttu şuan doğurdu daha öncesinde 2 sene olmamıştı 🥰
Gulhangundas Bbk88 nasip gerçekten ya her şeyin bi zamanı var biz sabırsızlanıyoruz olsun bir an önce diye ama her şey olması gerektiği gibi olması gerektiği zamanda oluyor😇