Ebrutumu Kızlar 26+2 yim 4 gündür kasık desem değil vajina kemiğim sancıyor yürürken, tualete çömelirken, bacak bacak üstüne atarken böyle şikayeti olan var mı aramızda?
aslhnkrts9 Ebrutumu benim 22, haftada başladı şuan 30 olduk iyice arttı sanki her an çocuk çıkacakmış gibi hissediyorum o kemik acısı çok feci hissettiriyo
gizem-cbn Ebrutumu maalesef doğuma kadar devam ediyor ara ara azalıyor ama magnezyum falan kullanınca geçiyor biraz yinede ayakta durunca da oluyo 🥲 38+6 yım hâlâ var
Ebrutumu aslhnkrts9 aslhnkrts9 tam böyle bacak ve kasık birleşim yerimde olan bir ağrı bilemedim hepimize Allah kolaylık versin🫶🏻🤗
aslhnkrts9 Ebrutumu benimde solda kafasını o tarafa dayadığı için baş aşagı durduğu için aklımı çıkarıyor 😂
aslhnkrts9 Ebrutumu amin benimde orda tam bazen tam ortada içten bi kemikte hissediyorum acıyı bazen kuyruk sokumunda kemik acısı mahvediyo belli dönem geçiyo geri geliyor sanki basınç hissi vardı bende hep normal normal diyo doktorum bolca dinlenmekle hafifliyo benimki hiç kımıldamazsam çok iyiyim ☺️
elifilhan_kara tamda merak etttiğim ağrı bnmde aynı yerde ve tek sol tarafımdakı kemık 23 haftalık oldu sankı bebek bastırıyor sürekli gibi acılacak gibi değişik hallerrr değişik ağrılar
Ebrutumu elifilhan_kara aynen öyle insan ne düşüneceği şaşırıyor ilk gebelik olunca her şeyden korkuyor😅
elifilhan_kara Ebrutumu benım ikicnci ama arada 4,5 yıl var ve ilk çocugum erkekti bu kız olacak o kadar farklı ilerliyorki bunda çok zorlanıyorum kızlar nazlı oluyor :-D