Aybike042024 rabisskocc evet canım mesela benimde uygulamaya göre 19 Nisan gözüküyor fakat mecburi sezeryan olacağım. Doktorum önce 10 12 Nisan dedi, fakat o tarihler bayrama denk geldiği için ya 8-9 Nisan ya da 15 Nisan dedi sonradan. Tabi ben 8 ya da 9 Nisanı tercih edeceğim 😅
orkide123p3t Aybike042024 çok şükür darısı hepimizin başına inşallah en önemlisi sağlıkla kucağımıza alabilmemizzz
Aybike042024 mnzlll ben iki tane hastane çıkışı, birkaç tane de alt üst takım, çorap, eldiven, şapka, battaniye, ağız mendili, biberon, emzik … aldım ☺️
Bekledigimmucizemm Aybike042024 32+2 yiz kız bebek bekliyoruz kıyafetler yıkandı ütülendi hastane çantası hazırlandı bebeğimizi bekliyoruz hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
petekceee Aybike042024 31+5 den selam 🤍 prenses annesi olmak için gün sayıyorum. Bu hafta evimin temizliğine giriştim perdeler koltuk mutfak dolapları derken .. buzluğa birşeyler hazırlatıyorum bebişin kıyafetlerine de pazartesi başlıyorum Allah izin verirse sonra da kendi eksiklerimi halledip hastane çantasını hazırlayacağım lohusa takımı terlik vs onları alıp
Aybike042024 petekceee şimdiden kolay gelsin canım. Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🥰
Anoniiim 28+6 olduk☺️ henüz hazırlıklarımın başındayım. Nisan sonu (26)görünüyor doğumum 🥹❤️ yetiştiremem korkusu baş gösteriyo, onun da bi stresi bindi üstüme 🥲 63-64 ile hamile kaldım; Şuan 72 olduk kızımla❤️
Aybike042024 Anoniiim Allah’ın izniyle yetişir canım, sen içini ferah tut. Tabi agirlaşmadan yavaş yavaş yapmakta fayda var. Sonradan daha büyük bir stres yaşayacağına
aslhnkrts9 Ftsysf normal galiba benimde öyle arada hareket ediyor geceleri bi tık daha aktif normalde daha hareketli bi bebekti bu hafta sakin ☺️
umutsmom20 Aybike042024 31+6 yiz eşyalarımız hemen hemen tamam en son 28. Haftada kgmuz 1160 di kontrolümüz yarın bakalım kaç olduk 🥰 Bende 76 ile hamile kaldım 71 e kadar düşmüştüm son 2 haftada kilo aldım ilk kez ve yeniden 76 oldum 😬
Aybike042024 umutsmom20 aynıyız seninle canım, bizde 31+6 yız🥰benimde kontrolüm yarın. Ben 10 kilo aldım ama ☺️