Kızlar ikinci gebeligim 39+2 doğum oldu gece 12 gibi yavaş yavaş savcılarım gelmeye başladı fakat ben yalancı sancılar diye aldırış etmedim ilk yarim saatte gelmeye başladı saatler ilerledikçe 20 dakika 10 dakika bir düştü sabah 5 buçuk olduk artık 5 dakika bire düşmüştü sancim hastane çok yakın olduğu için hemen gitmek istemedim ilk gebeligimde hemen gittim 19 saat suni sancı verip yatağı başlamışlardı 5 buçuk gibi artan savcıyla birlikte ishal ve kusma oldu ve artık sancı iyice sıkılasti üstümü değişirken nişan geldiğini fark ettim hemen üstümü değiştim çantamın alıp hastaneye gittik acil giriş yaptık ebe 6 cmm açıklık hemen yukarı sevk etti beni doğum bölümüne çıktım oradaki ebe muayene etti 6 cm hemen üstümü çıkarıp kan felan aldılar nts bağladı bir daha kontrol etti 7 8 olmuş dedi bebek kalp atış zayıflama biz seni masaya alalım dedi masaya aldılar 10 cm olmuştu bana ebe sancı gelince ıkın dedi ama ben o kadar hastayım ki grip yakalanmistim nefesim yetmiyordu tam bebek çıkarken ben ikinmayi kesiyordum ebe eliyle uğraştı baya çok canımın yaktı diğer ebedi çağırdı karnına basalım dedi biri karnıma biri alttan derken bebek doğdu o an agri sancim kesildi ama hrm içten kesti hem dıştan kesti ondan sonra dikislerim atıldı masadan indim ama benim dikiş agrisj maf etti ikinirken arka taraf çatlak oluşmuş onun agrisi derken baya zorlandım şuan 37 gün oldu dikislerim hala iyilesmedi makatta catlat oluşmuş şuan bunlarla uğraşıyorum