Buurcuu Bir haftaya yakın sağ kasığımın aşağı tarafında genital bölgeme yakın tarafta çok fena bi ağrı var yürürken sağ bacağımın üstüne basmakta zorlanıyorum sağ bacağımı kaldırıp bacak bacak üstüne atamıyorum gece yatarken sağıma dönüp yatınca ağrıyo 30 haftalık olduk bugün neden olur ki böyle bişey erken doğummu olur diye korkuyorum🙄
Ozge1008 Buurcuu üşütmüş olabilirsin. Ben üşütünce sağ kasığımdan dizime kadar uzanan bi gaz sancısı oluyo. Adım atamıyorum, ayağımı oynatsam kıvrandırıyo sancı resmen. Yine de için rahat değilse bi acile git canım
Elfglh Buurcuu Canım bende 33 haftaligim benimde bikac haftadır oluyor öyle tam sağ kasıkta aşağıda batıyor kitleniyor sanki çok aciyor bende acaba başı orada olduğu için baskı mi yapıyor diye düşünüyorum doktora soracağım gidince
Coskunyagmur Bende sol tarafımda aynı şikayetlerle gittim doktora vajinal muayene etti uzun süreli ağrı olduğundan o sırada rahim ağzında kısalma gördü o günden beri de istirahat ediyorum raporluyum bence mutlaka doktora gitmelisin