Kdjhjhhj _Rojbin_ nasip olursa kizimin ismini melis koyucam ama pınar yade yasemin ayça aysu beren eylül defne esma elif ela ece rabia azra duru aklima gelen bunlar
izobellaaa-_- tubik_ lina aden ismi görmekten kusacağım bende oğlumun adını 2 sene önce çok moda d değildi atlas koymuştım her erkek bebekten biri atlas artık diğer ismini kullanıyorum 😀🫠
Nuur2124 _Rojbin_ Defne ismi bildiğimiz bitkinin dışında da güzel anlamlari varmış. ESLİNA:Takva sahibi kul Benan:Parmakla gösterilecek kadar güzel
Arelmom_ _Rojbin_ asel hem anlamı güzrl hemde çok mutlu sakin bebek oluyorlar etrafımda öyle en azından 🌸 bizim daha cinsiyet belli değil ama kız olursa kısmetse ismini Alin koyucam anlamı aşırı hoşuma gitti 💕
EdaninBebegi 30 + 3 :) Zeren Ahu olacak:) size fikir olsun: Tuana Azra Rana Mihra İdil Beren Gökçe Afra Tuana Nihal Zehra Burçin Ecem Esma Gülfem Hale Hilal İclal Leyla Rana Selen Sıla Begüm
birkizannesi21 _Rojbin_ 1 kızım var adı Ravza anlamı da hem cennet bahçesi hemde Medine’deki Mescid-i Nebevî’nin içinde, peygamber efendimiz Muhammed’in s.a.v. mezarından minberine kadar olan özel yerdir. Ben kızımın ismini de anlamını da çok seviyorum isim kadar anlamı da çok önemli ♥️