Esraabbaa Sorum başlıkta. Aslında şunu sormak istiyorum 38+3 haftalığım. Eşim 1 saat uzaklıkta ilçede çalışıyor. Suyum gelirse 1 1.5 saat vaktim var mı hastaneye gitmek için yoksa daha hızlı mı gitmem gerekir eşim gelene kadar bekleyebilir miyim
KuzeyinAnnesi10 Esraabbaa maks 3 saate gitmen lazım ama sancın da çok şiddetliyse hemen gitmen lazım yetisemeyip evde doğum yaparsın mazallah her doğum farklıdır belki hiç beklemediğin an tutacak 1 saate doguracaksin o yüzden ne kadar erken o kadar iyi
MadameNoire Esraabbaa hiç bekleme git yok duş almak vs.. oyalanma kardeşim dogurduktan sonra da alırsın duşunu vs .. bebegin ve senin canından önemli bisey yok o anda..
ayse__ Esraabbaa ben suyum geldikten 2 saat sonra hastaneye giriş yapmıştım saçımda çok azdı desteklemek için suni vermişlerdi ama benim su az az değil birden hepsi geldi
Birbahargunu Esraabbaa suyum geldikten sonra 2 saat uzaklıktaki yan şehre gittik riske atmamak için beklemedim, açılmam ve sancım suyum geldikten 4 saat sonra başladı ama
Esraabbaa KuzeyinAnnesi10 yok 3 saati bulmaz maksimum 1.5 zaten sancı başlarsa falan daha erken haber verebilirim de hiç sancı olmadan su gelenler oluyor ya eğer öyle olursa diye merak ettim
Esraabbaa MadameNoire yok ya duş hazırlanmak falan amacıyla sormadım eşim 1 saat içinde gelene kadar ambulans taksi vs gitmeli miyim yoksa 1 saat beklesem bi şey olur mu diye
ayse__ Esraabbaa bence bekle çok uzun bir süre değil bişey olmaz diye düşünüyorum eşin gelirlerde hazırlanırsın zaten
MadameNoire Esraabbaa su biterse bebeğin yaşam fonksiyonu zorlaşır.. bekleme kardeşim ben beklemem açıkçası ..
ayse__ Esraabbaa evet suyu tamamen geldi ama bir sıkıntı olmadı ben okuncak Dualar vardı onları oku duş al çık derken 2 saati buldu hastane uzak değildi yakıldı benim
ayse__ YeniGelinMeselesi doğuma girmeden Fatma Ana yada Meryem Ana otu var onu suya koyup okuyacaklar okumuştum birde burda yazan dualardan bir kaçını okudum yükledim bakabilirsiniz
YeniGelinMeselesi ayse__ Allah razı olsun meryem ana otunu almıştım daha önceden onu yapıcam ksmet olursa dualarını benim mi okumam lazım yoksa annem falan okuyabilir mi ben doğuma giderken acaba🌷
Esraabbaa Birbahargunu teşekkür ederim zaten eşim gelince hastane çok yakın 5 6 dk evden. Eşimin gelmesi 1 saat sürer diye merak ettim
Seyda08 Esraabbaa suyum geldikten 1 1.5 saat icinde gittim hastaneye sabah 9 gibi girdim aksam 5 gibi dogurdum