Arenn1 Arkadaşlar gitsem yaparlarmi 3.trimesterdeyim.Kaplama 5 tane yana yana.yapistirma yapılacak tekrardan.Offf nefret ediyorum doğumdan sonra dişlerimi tek tek yaptıracam yoruldum artık…
busduuk1914 Arenn1 geçen çarşamba aynı şeyi yaşadım 😂 1 tane kaplamam var o çıktı. Gittim hemen yapıştırdılar bir sorun olmuyor bende 3. Teimesterdayım. Zaten sadece yapıştırma olacağı için çok basit ve hızlı bi işlem. 15 dakikada bitti benimki
Zehraskk Arenn1 ben asistanım herhangi bir sorun yaşamıyoruz en kolay işlem diyebilirim ☺️ sadece yapışacak ama doğumdan hemen sonra ağrın varsa tedavini devam etmeni tavsiye ederim 🙏
Arenn1 busduuk1914 ferahladim biraz ya çok sağol 👍Artık yoruldum inan bitsin şu hamilelik dişlerimi komple bakıma koyacam🙂
busduuk1914 Arenn1 yok hiç ağrım olmadı 2 saat bir şey yiyip içme iyice yapışsın dediler sadece. Sonra normal devam ettim hatta eskisinden daha iyi oldu
Arenn1 Zehraskk çok şükür ya.İnsan normalde dişte korkuyor , hamileliktede daha bir korkuyor.Tesekkur ederim yoldayım gidip yaptıracam🙂
busduuk1914 Arenn1 Arenn1 her hangi bir törpüleme işlemi falan yapılmadığı için uyuşturmuyorlar. Sadece havayla vs temizliyor o bölgeyi yapıştırıcıyı sürüp yapıştırıyor hiç korkulacak veya zararı olacak bişey yok
Arenn1 busduuk1914 evet dediğiniz gibi oldu yaptrdim Kurtuldum çok şükür.Allahtan başka bir işlem değildi