Aslitk34 Hatice77 Hiç bir şey yiyemiyorum derken alerji durumu falan mı var? Bende de cıktı evde takip ediyorum. Dahiliye gittm takip edip tekrar gel dedi. Bu sırada dikkat ediyorum yememe kendimce çeşit buluyorum sürekli alışana kadar zor biraz.
Mbbenli Bende de çıktı. Diyetisyene yönlendirdi, diyet listesini atamıyorum buraya :/ Şekerli, karbonhidratlı şeyler yemeyeceğiz. Et, balık, tavuk yeteri kadar. Bol su. Günlük 2 porsiyon meyve. Yürüyüş.
Hatice77 Mbbenli diyet listesini bana da verdi az az ye dedi doktor doymadan kalkiyorum sonuçta iki canliyiz az da bizi doyurmuyo😂
Hatice77 Aslitk34 yok alerji değil şeker yüksek diyor halbuki o kadar yüksek çıkmıyor her öğün olcuyorum
ikiminikannesi_ İlk zamanlar zor gelecektir ama sinra bünyen alışıyor büyük ihtimalle 20 pi haftalarinda çıkmıştır benim 7. Haftada cikti 17 hafta bitti ilk zamanlar açım ben diye ağlıyordum şimdi alıştım zaten vücut sekeri unu unutunca düzene giriyor ben az diz da insulinde kullanıyorum bir kere sırf panik ve stresin yüzünden oda başlandı o yüzden sakın stres yapma
Betren Kizlar şeker yüklemesi ortalama kaç saat suruyo süreç nasıl ilerliyor bende yarın yaptıracağım da
Hatice77 Betren öncelikle aç karnına kan veriyorsun daha sonra sana içecek aldiriyorlar eczaneden onu içiyorsun birer saat aralikla kan veriyorsun 2 sefer 2 saat sonra da sonuçlar çıkıyor
Aslitk34 Hatice77 yüksek cıkmış değerleriniz benimde buna yakın çıktı hep. 140 üzeri riskli görüyorlarmış nette 180 falan yazanlar var. Evde ölçüyorum daha düşük ama dikkat ettiğim için tatlı falan yesem bu değerlere yükselecek demekki