rr321rr Bugün bebeğin kalp atışını dinlemek için gittik. Kalbi durmuş. Neden olur acaba kürtaj uzun mu sürer
tubik_ rr321rr geçmiş olsun canım. Benim de bir önceki gebeliğimde durmuştu, genelde kan pıhtılaşmasından oluyor. Temmuz ayında kürtaj oldum. Şimdi 14 haftalık hamileyim. 9 haftalıkken kürtaj olmuştum. Kürtaj kısa sürüyor ve acısız merak etme. Rabbim yeniden gönlüne göre versin
true-living rr321rr bence mutlaka eğitim ve araştırma hastanesine gidip kan pıhtılaşması testi yaptırın ikinci düşüğü vs beklemeyin benim ilk kalp durmasaydı ona rağmen gittim yalan söyledim iki kere düşüğüm oldu dedim anca öyle yaptılar testi ve kan pıhtılaşması çıktı iğne kullanıyorum şuan
tubik_ rr321rr önce vajinaya bir ilaç sürülüyor kaslar gevşetilsin diye iki saat bu şekilde bekliyorsunuz, çok hafif kanama oluyor. İki saat sonunda narkoz veriliyor ve bir şey hissetmiyorsunuz. O esnada bebek alınıyor, toplam 10, 15 dk sürüyor
tubik_ rr321rr ilaç veriyor zaten bende ağrı olmamıştı şükür. En az iki adet bekle sonra kalabilirsin demişti. Ben 3 adet bekledim sonra hamile kaldım
true-living rr321rr benim gittiğim hastane de damar yolu açıldı oda da sonra hemşire geldi kürtaj olacağım odaya çağırdı gittiğimde pantolonumu vs indirdim uzandım narkoz verildi 10 dk sonra uyandım odamdaydım kendime gelince kanamam vardı ped takmışlardı onlar zaten toparlanıp çıktım hastaneden
true-living rr321rr bende çok hafif regl ağrısı gibi oldu kanama 1 hafta falan sürdü bel ağrısı oldu biraz ayakta durunca
tubik_ ESMAARAS bende şuan 14 haftalık hamileyim. Artık 2. Trimester a geçtiğimiz için belirtiler azalıyor