umrumdadegil Merhaba kızlar sezaryenden sonra hangi korseyi kullandınız görselini atabilir misiniz aldığınız siteden🥰
Ceviz6550 umrumdadegil lastikli bı korsem var bel fıtığı başlangıcı var demişti doktorum önceden onu kullanmıştım ama şimdi kademeli olan korselerde var onlardan almak istiyorum daha almadım önce bı evdekini kullanırım rahat edemezsen onu alirim.diye düşünmüştüm lastikli olanlani da tuhafiyeciden almıştım 50 TL idi
mineoksuz11 Ben medikalden aldırmıştım eşime o zaman araştırmamıştım doktorda hemen takmamı istemedi pek üstüne düşmedim açıkçası ama bu kez yamuna marka almayı düşünüyorum sezeryan olacağım biraz toparlanınca kullanırım hemen takmam
umrumdadegil Beyzab95 benimde aynı 😓 30ml en fazla tutmuyor da memeyi gelmiyor diye sağmaya çalışıyorum meme tutturcam diyr cebelleşiyoruz
Beyzab95 umrumdadegil neden böyle oldu anlamıyorum canım çok sıkılıyor 😭😭😭 mama veriyorum sütümle beraber yoksa doymuyor
Beyzab95 umrumdadegil meme reddi yaptı mı ya yapar diyorlar veremiyorum finger yöntemide çok yorucu 😣
umrumdadegil bdenerigokce denedim ama çok uykusuz kalıyorum çok etkiliyor beni uyku napacağım bilmiyorum 😭