Ss4 10.haftaya girip hiç belirtisi olmayan ve doktora yeni görünenler?? Bebiş ne durumda? Ben yeni girdim hiç hamile değilmişim gibii🥹 öncedende düşük yaptıgımdan korkuyorum
Fatma_ecem4 Ss4 ah ne güzel benim8-9-10 haftalarda dört kilo vermiştim kabus gibiydi doktora gidin saglikliysa hiç ses etmeyin 😊
hepoyleolurzaten__ Ss4 10+5 haftamdayim normal ben hamile kaldım kalali hiç belirtim olmadı daha iki gün önce gittim ikizlere hamileyim gayet sağlıklılar hiç bir sıkıntı yok ☺️ ilk zamanlar sadece adet oluckmism gibi ağrım oluyordu oda geçti şükür
Gizemmnur- Ben 30. Haftamdayim hatta bitnek üzere şimdiye kadar hiç mide bulantısı yaşamadım herkes de aynı olmuyo
Ss4 hepoyleolurzaten__ 5. Haftalarda benmde olmustu kasık agrısı smdıde arada sag kasık biraz agrıyor bide meme hassasiyeti o kadr😊 endielendim birden
hepoyleolurzaten__ Ss4 yok aklınıza kötü şeyler getirmeyin artık vücut alışıyor benim hiç bulantım falan olmadı zaman zaman kasik batması oluyr sanki bıçak saplanır gibi o anda canımdan can gidiyor 😂 ama alıştım