Eminekmsr boraninannesi_ sarı beyaz akıntım var lakin lekenme yok. 10. Hafta ve 28. Hafta olmak üzere 2 defa oluyormuş zannedersem
boraninannesi_ Eminekmsr bana doktor sıkı sıkı tembihledi kahverengi leke ya da kan gelirse hemen iğneyi yapmalıyız ama lekelenme olmazsa 28. Hafta yapacağız dedi
Eminekmsr Ss4 bir öncekinde kalp sesini hiç duymadım. Ama şuanki hamileliğimde 6. Hafta duydum belirtilerden hiç birisi yok midem dahi bulanmıyor artık korkutuyor Buda beni
Ss4 Eminekmsr burda baya arastırdım benda bir con insan var hiç kusmayıp bulantısı olmayıp saglıklı bebek kucagına alan yapı meselesi. Midesi bulanıpta cocugun kalbi duranda var
Eminekmsr boraninannesi_ cuma günü 10 hafta oluyor. O yüzden yapılacak diye biliyorum. Riskli sanırım. İlk düşüğü neden yaptığımı da bilmediğimiz için.
ferhpnar Eminekmsr bende hiç belirti olmamıştı ama sonradan baktım hiç hamile gibi değildim bulantı tiksinme göğüs hassasiyeti hiç bişey yoktu sonra gittim kalbi durmuş
Ss4 ferhpnar aslında pek belirtisi olmayıp saglıklo gebelik geçirende var, kalbi dursada karında kusanda var