Edus35 _annee kişiden kişiye değişiyor kuzum kimisi çok erken kimisi bildiğin son hafta başlıyor 😃 ben 30.haftamda kıyafet yıkama ütü olayını yaptım o hafta erken riskim olduğunu öğrendim 31 de de çantamı hazırladım valiz açık odada duruyor aklıma gelen olursa ekleyim diye şuan 34+3 üm iyiki hazır etmişim herşeyi erkenden bazen evdeki hesap malum çarşıya uymuyormuş onu anladım
Dnmzzeda _annee 35.haftama gireceğim 1 gün sonra , dün dolabı gelecek diye ütüsünü bitirdim , dolabı geldi yerleştirdim perşembe günü de valizi hazırlayacağım
MorKelebek54 _annee ya bisi sorucam hastane cantasini neye hazirlamayi düşünuyosum? Benum bavulum var ama buyuk boy. Hastane cantasi icin cok fazla buyuk. Baby mag lardan almayi düşündüm ama onlara da sigabilir miyim bilemedim hic kendi gozumle gormedim cunku o cantalari ne ksdar buyuk ne kadar genis bilemedim
Aysusenn _annee ben 32 de hazırladım erken doğum riskim var diye aklımda kalacağına kapının orda kalsın dedim 🤦🏻♀️ daha doğurmadım 36 haftamdayım aklıma geldikçe eksikleri koyuyorum
_annee Edus35 anladım canım, ben de yıkama ve ütüyü bitirdim, dolap alamamıstık daha, onu da sipariş etcez Allahın izniyle, dolap gelince de yerleştrmesi kolay zaten, cantaya daha baslamadm, deneyimim yok brinden yardm alcam canta icin
Tazeanne68 Edus35 çok doğru bende 32 de hazırladım şuan riskli gebelik kategorisindeyim 37de doğum olacak belkide daha erken
Aybarssena MorKelebek54 ben kendiminkileri el valizi almıştım orta boy ona koydum çek çekli valiz değil normal deri kumaştan valiz. Bebeğinkileride anne bebek çantasına kattım. Evimiz hastaneye çok yakın 5 dk mesafede sadeve gerekli şeyleri kattım bu kadar oldu ama sığdı. Yani 2 çanta 1 puset birde hediyelikleri büyükçe bir kumaş çantaya katıcam bu kadar
erkencikus_ MorKelebek54 bavula ikinizin ihtiyaclarini koyablirsin istersen tek çanta olur ayirirsin küçük saklama poşetine bebeginkileri rahat alırsın
Haticerman MorKelebek54 valla ben orta boy valizim vardı ona sıgariz demiştim ama çok tıkış tıkış olsun istemedim aranan şey kolay bulunsun diye, bebeğin kendi ihtiyaçlarını anne bebek bakım çantasına koydum yine bezidir islak mendilidir biberonudur falan daha rahat oldu gibi valizde kıyafetlerimiz var. Ben örgü battaniye falan koydum ama o çok yer kapladı zaten valizde 😂
Mehtap18 Benim erken doğum riskim olduğu için 29 haftalığız başladım hazırlamaya henüz bitmedi tabii bir yandan da iyiki başlamışım diyorum ileri süreçte ağırlaşıp hazırlaması daha zor olurdu
Mom2424 _annee 35+5’teyim yeni hazırlamaya başladım sanırım biraz geciktim her ihtimale karşı bence 32-33 haftalarda hazır olmalı diye düşünüyorum
Gizem__67 Ben 29 da hazırladım şuan 33 haftalıgım ıykı hazırlamısım agırlastım hıc bısey yapasım gelmiyor