Arkadaşlar yarım saat önce uykumdan eşim uyandırdı ağlıyormuşum hüngür hüngür sesli uyandırdı noldu dedi anlattırdı o an herşeyi anlatmışım şuan çok hatırlamıyorum ne gördüğümü ama eşimin söylediğine göre rüyamda benim gibi hamile olan arkadaşlarımın yanına gitmişim hastaneye doğum yapmasını bekliyorum sonra arkadaşım gelip kızlar ayrı erkekler ayrı yere geçecekler kanka beklerken dedi ve eşimi erkekler aldı eşim onlarla gitmedi oturdu tek başına küçük bir çocukla sohbet etti ben de bir koltuğa oturup beklerken yanıma yaşlı bir teyze geldi sarılıp kızım senin altınların yokmu bileziğin yokmu dedi yanımda da başkalarının çantaları duruyor du beni hırsız zannetmesinler diye ellerimi öne koymuştum kadın kollarımı açtı hiç mi yok altının dedi elimde sadece yüzüklerim var ben de dedim ki altınlarım evde biz sadece düğüne giderken altınlarımızı takarız sonra kadın yanımdan kalkıp gidiyor ben çok korkuyorum bişeyler olduğunu hissedip eşyalarımı alıp kalkıyorum nefes alamıyorum yardım isteyemeyordum sonra deniz Baysal biranda geldi beni aldı ikimizde deli gibi çığlık ata ata ağlıyoruz anons yapıldı yüksek sesle o gün zavallı kızın ellerini kesip altınlarını aldılar öldürüm çukura attılar diye biz dışarı kaçtık bianda film çekimi yaptığımızı fark ettik ama ağlamaya devam ettik ağladığım yerde kuyu vardı kuyunun içinde kadın eller kafası gövdesi felan vardı çığlık attım eşim uyandırdı hamileyim diyemi bilmiyorum ama gördüğüm rüyalar beni çok etkiliyor sizce bunun bi anlamı varmıdır siz böyle şeyler görüyormusunuz