_Hulya7106 Merhaba kızlar lavman nasıl yapılıyor acılı bir işlem mi ? Normal doğum öncesi kesin yapılıyor mu bilen var mı ?
Yaprakdokumuseverr _Hulya7106 Sıfır acı. Şırınga gibi bişeyi sokup sıkıyo. Zaten çok geçmeden hemen geliyo tuvaletiniz ben zor yetişmiştim. Her hastanede yapıyolar mı bilmiyorum.
Eftelya-129 _Hulya7106 hiç Bir ağrı acı yok bildiğimiz plastik uçlu şırınga gibi bsy tamamıni sıkıyor büyük abdest yerinizden dayanabildigin kadar dayan diyorlar sonra wc ye gidiyorsun içiniz temizleniyor doğum o şekilde başlatıyorlar her normal doğumda kullanılıyor kendinizi sıkmayın utanmayın rahat olun 1 dk bile sürmez benim bu ikinci gebelik en basiti o diyebilirim biraz açık konuştum kusura bakmayın:/
rabisskocc _Hulya7106 doğum öncesini bilmiyorum ama gebeliğimin başlarında lavmanı bana vermişlerdi kullanmam için tuvalette kendim yaptım büyük abdestimi tutabildiğim kadar tuttum ama canımı yakmadı yani su akıntısı varmış gibi anlık içinize ferahlık geliyor
Tuba-M55 Doğum tecrübem yok malesef o kısmı bilmiyorum ama kendini kasmadığın sürece hiçbir acısı sancısı yok, işlem sırasında da boşaltım sırasında da çekinilecek utanılacak bir durum yok. Sağlik herşeydir 🌼
_Hulya7106 melisakarademir0606 a Eftelya-129 çok teşekkür ederim çok detaylı olmuş bu daha iyi :) ama kendimi şimdiden nasıl yaptıracağım öyle bir durum olursa çok utanırım vs diye yedim bitirdim 😂
Eftelya-129 _Hulya7106 aaa yok ya hiç utanmayın herşeyi bilerek doktor oluyurlar zatn tıpta ayıp yok 😁arkanızı dönün siz😁 gerisi onlarda hemencecik bitiyor zatn
ey_ber _Hulya7106 canım zaten doğum başlamış mi diye alttan kontrol ediyorlar eğer 5 6 cm varsa hemen lavmanıda yapıyorlar içine soğuk su geliyor gibi bir his oluyor ama hiccc acı yok yani
_Hulya7106 Eftelya-129 Mart sonu Nisan başı Allah izin verirse 33+3 üz bakalım erkek bebiş ne zaman gelir tabi bilemiyorum 😀 çok haklısınız tıpta ayıp olmamalı da kasıyor insan kendını zaten doğum korkusu da yetiyor bana
Eftelya-129 _Hulya7106 ben ilk hamilelikten tecrübesizdim sancım yoktu nst te çıktı sanci doğuma aldılar 1 gün sonra doğum yaptım şimdi ki aklim olsaydı eve gelir sancimi çeker öyle giderdim size de tavsiyem evde iyice sancinizi cekin sonra gidin doğuma o şekilde hmn doğrursun inşallah aman ne korkuyon ya rahat ol anlık bsy cekiyon bitiyor şimdiden hiç kendini korkutma ıkınma egzersizleri yap bol bol çok işine yarar doğumun daha rahat olur
Dilaraayvz _Hulya7106 Bana doğum öncesi yapılmamıştı şehir hastanesinde doğum yaptım. Ama doğum sonrası tuvalet problemi yaşamıştım lavman yapmak zorunda kaldık hiçbir ağrı sızı olmadı çok basit çok hissedilecek bişey de değil
_Hulya7106 Eftelya-129 ıkınma egzersizleri nasıl kız ısınırken doğurursam hsjssnzkakzlslsm benım anlayış 😂 nefes egzersizi yapıyorum arada her gün de plates topunda 2,3 haraketten 100 er tane yapıyorum bakalım ilk olunca çok korkuyor insan ama rabbım yar ve yardımcımız olsun dediklerine uyacağım tecrübeli olduğunuz için illa vardır bir bildiğiniz
Tugcekivrak _Hulya7106 yok kuzum şırınga ucu gibi birşey onu sokup sıkıyor su gibş birşey hissetmiyorsun bile
_Hulya7106 ey_ber çok teşekkür ederim canım benim bilgi verdin için ☺️🩵umarım güzel bir doğum serüvenim olur kolay bi şekilde de aklımda acısı bile kalmaz böyle basit şeylerin😄AMİN🤲🏻
ey_ber _Hulya7106 bu kadar detay şeyleri düşünme bence doğumuna odaklan pozitif düşün bebeğini düşün yoksa kendini korkutmaktan başka bir şey yapmazsin