Busekrtl Aysemm44 Sigarayı bırakamam zannediyordum, sigaradan tiksindim (: bunun için mutluyum valla.
Fnur17 Aysemm44 Hamile kalmadan önce günde 10 fincan türk kahvesi içen ben kahvenin kokusuna bile dayanamıyorum .
8mucizem8 Aysemm44 bir bayram gününde annem tavuklu pilav cacık yapmıştı bayılırım normalde en sevdiğim yemek ama ooo tavuk kokusu bir midemi bulandırdı aman tanrım 🌝
Malajin17 Aysemm44 ilk gebeligimde kızım suan 10 yaşında tam bir tavuk delisiyken gebelikte tiksindim diye 10 yıldır yiyemedim
Sena-3427 Banada doktorum haşlanmış tavuk vs ye demişti bende o gün eve gittim tavuk haşlama yapmıştım ondan sonra midem bulandı tavuktan
Missprincess Aysemm44 eşimin arkadaşları balık pazarından balık yiyip gelmişler ama karı koca çoluk çocuk nasıl kokuyorlar anlatamam. O günden beri adını duyduğumda bile midem kalkıyor 🤮🤢
ipekky Aysemm44 tavuk ve eti çok sevdiğim halde tiksindim görmeye bile tahammülüm yok. Yumurtayı önceden de yiyemezdim şimdi asla yiyemiyorum. Ve beni soğan kavurmak çok rahatsız ediyor yemek yaparken soğuk kavururken ogurme geliyor
HmerveK @Aysemm44 Benim 9. Haftamda başladı koku hassasiyetim ve mide bulantım. Şimdilik somon ve avokado diyebilirim. Somon yine bir tık yiyebiliyorum ama avokado’da istifra etmiştim. Ayrıca Koku hassasiyeti olunca hiçbir şey yemek istemiyorum.