_gulfer Kızlar bebek kanala girmiş dedi dr,bazn çok hareket ediyo sonradan çıkıyormu kanaldan bilen varmı yoksa doğuma kadar hep kafası kanalda mi kalıyor
Tatar59 _gulfer çıkarmaz heralde ya bi bilgim yok ama. Kaç haftalıksiniz? Hissettiniz mı kanala girdiğini? Aşağıda ekstra bı değişiklik hissediyor musunuz? Görüntü veya hissiyat olarak
neanladinyurdagull _gulfer Baş aşağı döndüğünde küçükse hafta tekrar dönebiliyor ama girdiği kanaldan çıkamıyor oranın sonunda doğum var 😁 hayırlı olsun
_gulfer Tatar59 yani geçen kontrole gittiğimde dr söyledi girmiş die acaba tekrar çıkıyor mu diye merk etim
sumeyra14 Kucukanne26 bıçak batması gibi yaşadım az önce bir an da bu kanala girmiş olduğu anlamına mı geliyor acaba
2512tugbaclk _gulfer sağlıkla büyüsün canım bana da dua et 38+1 dün doktor kafasını azıcık kanala sokmuş dedi hiçbir belirtim yok bakalım doğum ne zaman başlar
Kader-cevahir 2512tugbaclk merhaba haftamız aynı hiçbir belirti yok bende de bizimkiler gelmeyecek galiba 😀
Mervesrsy neanladinyurdagull ay ben şu 37+2 günlük hamileyim bebek baya asagıya baskı yapıyor kanalda her an hazırlıklı ol dedi acaba doğumum hemen mi olur yoksa 1 haftayı bulur mu 🤣 en azından 38 içinden olsun diyorum 🤣
Kucukanne26 Mervesrsy bende 38 içinde olsun istiyorum ya hareketleri de azaldı iyice yeri daraldı bende çok yoruldum :(((
Mervesrsy Kucukanne26 aynen yerleri baya daraldı hareketleri azalması normal benim de öyle arada bir burdayım diye güçlü tekmeleri var bir hıçkırıkları 😂