bebegimhayalim Betulgkc aslında extra bisey yapmadım gibi ama ayran süt çok içtim aciktikca meyve ve kuruyemis yedim kabak çekirdeği badem fındık özellikle
Sumeyye_g TuranEyyub2023_ bir doktor bana bebeğimin kilosu az demişti bende önceki doktoruma gitmiştim oda hayır haftasıyla uyumlu ne yaparsan yap benek kaç kilo doğacaksa zaten ne yersen yaparsan o gelişicek zaten son zamanlarda göreceksin demişti ve şuan kilosu haftasıyla gayet uyumlu güzel
Tnbarz TuranEyyub2023_ bebek haftada kaç gr alır bilen varmı 28 haftalık gittiğimde 1380 gr dedi 29 da gittim 1400 dedi normal mi acaba
asell13 TuranEyyub2023_ ay yok 3 kilo rahat doğar endişen varsa kaşar kefir muz ceviz tahin pekmez hergün haşlanmış 2 yumurta yarım avokado çiğ badem kabak çekirdeği mutlaka et ben kuzu eti veya kıyma tercih ediyorum haftada 1-2 defa mutlaka balık en uygunu hamsi gün içinde 1 kase yoğurt mutlaka 1 bardak süt içiyorum süte nesquik karıştırıyorum kilo aldırıyo diyolar yani bunları gün içinde tüketiyorum tabi mevsimine uygun neyve sebze az az ama sürekli yiyorum
Aysenur-yakarer28 Bebeğiniz haftasıyla uyumlu merak etmeyin benim bebeğimde 30+2 de 1500 kiloydu çok fazla kilolu olması iyi bir şey değil 32.haftadan sonra bebekler 300 gram civarı alıyorlar haftada bir sağlık problemi olmadığı sürece en az 3 kilo doğurursunuz