SmyEsciv Zbbozkurt bende 25 haftalığım 23 ile uyumlu dedi doktor o kadar ağladım ki şimdi daha iyiyim bebeğe kilo aldırabilecek şeyler yemeğe çalışıyorum ama korkuyorum Ciğer geliştirici verdi birde Sizede verdi mi
Zbbozkurt SmyEsciv yok canım bizim haftamız ileri olduğu için gerek görmedi doktorum seninde iki hafta çok fazla değil stres yapma yumurta yulaf süt gece yatmadan cicibebe süt gün içinde nesguik kaşar ceviz köfte et falan ye fark ediyor
Efnan3443 SmyEsciv Cnm muz kaşar ceviz kabak çekirdeği süt banada arkadaşlar tavsiye etmişti biraz iyi ilerlemeye başladı ama doktor yinede alacak
Elsa2019 SmyEsciv havuç suyu içtim kaşar yedim kefir içtim biraz bol beslendim ama gebelik şekerimden ötürü bunu çok devam ettirmedim çünkü şekerim çıkıyor özellikle havuç suyuyla.
SmyEsciv Efnan3443 dimi tahmin ediyorum benim içinde zaman başından beri geçmiyor sanki Hele sona yaklaşınca hiç geçmez
Efnan3443 Eslem2112 Yaa aynı gün ne güzel şuan 36+6 haftalık pazartesi 37+1 de olacak doğum Allah nasip ederse senin kaç haftalık oldu
Eslem2112 Efnan3443 36+2 günlük olacak pazartesi benim yüksek tansiyon dan dolayı alacaklar bugün sabah gel dediler sezeryana ama kabul etmedim çünkü kimse yoktu bugün kardeşim annem geldi küçük kızım var bebeğimin kilosuda düşük mus
Ozgurgok Efnan3443 kaç kilo oldu canım bebeğin? Bide ciğer geliştirici olmuş muydun.. gerilik var mı şuan bebişinde
Efnan3443 Ozgurgok Ciğer geliştirici vurmadılar daha kilosunu bı haftada bir söylüyor en son 2160 Gr demişti evet geriliği devam ediyor