Torun- Merhabalar herkese 8 haftalık olacağım yarın doktorada ilk kez yarın gitçem ama bu bulantı kusma öldürecek beni hergün artıyor yemesem daha çok bulanıyor yesem anında çıkartıyorum boğazımdan aşağı inmiyor yediklerim
Limonlukekkk Torun- ah kardeşim aynılarını yaşadım çok çok zor bi durum yaşamayan anlamaz 10+4 ken rahatladım şu an 11. Haftadayım bitti bulantım dayan geçiyor ama gunler yıl gibi gelio insana prilam fayda etmemişti bana metpamit kullanmıştım 5 gun haşlanmış patates yoğurtlu pilav iyi geliodu bana rabbım yardımcın olsun
Torun- Benim ikinci hamileliğim sırf bu anı yaşamamak için ikinciyi hep erteledim çok zor çünkü bundads aynı oldum yarın doktorumdan ilaç isteyeceğim ilkin de verdiği bir hap vardı inşallah onunla düzelecem
Melodm Aynı haftalardayız bende çok bulantılıyım , prilam kullanıyorum ama hiç bir faydası yok , yediğim içimde kalmıyor anında çıkıyor 😔
Torun- Canım ilacını değiştir ozman ben 6 sene önce bir ilaç kullanıyordum 10 tablet şeklindeydi günde bir tane içiyordum ve beni rahatlatıyordu biraz pahalıydı ozman bile şimdi doktorumdan tekrar isticem
Bh05 Haftada son buluyormuş az daha sabredin ğrilam bende de işe yaramadı doktor zofer yazdı o iyi geldi