Kızçem abisiyle aynı gün gelmeye karar vermiş 🥹38 +6 da sabah 8 9 gibi hafif hafif sancılarım başladı azıcık dı ama sürekli ilkinde dayanamadığım ağrılara aslında nefes alıp verince dayanabildiğimi fark ettim bunda 😂😂hiç oturmadım sürekli yürüdüm evin içinde hatta bir ara cesaret geldi abdest alıp iki rekat şükür namazı kıldım bir sürü tesbihler çektim 99 ettehiyyatu
99 el mubdi celle celalühü
Rabbenalar 99 defa ve fatiha konut ayetel kürsi okudum eliöde tesbih hem yürüdüm hem okudum sancım artınca derin nefes aldım ve sakinleştim 🥰 9 dan tam 13 30 a kadar sabredebildim sonra çok zorlaşmaya başladı hastaneye gittim muayene de maalesef 3 cm açık çıktı çok kötü oldum sonra nstye alalım dediler açıklığı vs duyunca iyice sabırsızlanmaya başladım başladım yine sezeryan türküleri çalmaya doktor ağrı çok olunca tekrar bakim dedi 5 cm olmuş bile dedi bu kadar ağrıya gönderemem doğurursun dedi sonra zorlandım ağrı kesici o zamn diye sötlendim ama dinleyen yok 😂götürdüler beni doğuma tekrar bakim dedi direk dedi tam açık inanamadım 😂başka doktor da baktı aynı tam açıklık dedi ama benim benim dilim açıldı susmuyorum gitmeyin burdan baticon dökün vs vs ağladım diye annemi bile aldıkar doğuma çok şükür devlette çok iyi insanlardı 🥰sonra ıkındım 3 4 ıkınmaya geldi bebeğim sonra dikişlerim atıldı varisim vardı alttan o yüzden dikişim çok oldu ama çok şükür iyiyim sağlıkla geldi darısı sizlerin başına 🥰❤️🔥