pera_ Nasıl gidiyor biz 37-2 olduk sanırım mart başı doğumumuz olacak sezeryan ama 38 de de alabilir belli değil bizde sizler nasıl
Kelebek1_ pera_ 37 haftalık olduk haftaya çatı kontrolü var ilk çocuğum normal doğdu şimdi beklemedeyiz baş geliş pozisyonu inşallah bir aklisik olmaz çok bekletmeden gelir :)
Aysnrclk Hayırla kolaylıkla olsun İnşAllah . Bizde 35 haftalık olduk doktor 10/15 Mart arası olur dedi Ama tam tarih vermedi
C9-3_g pera_ al benden de o kadar benimkide 39 diyor da persembe günü kontrol var 36+2 oluyorum o gün verir günü inşallah
Aysnrclk pera_ ay evet canım vermiyor benim doktorumda son ½ hafta kala gün veririm diyor bakalım haftaya gideceğim 36 olduğumda İnşAllah gün verir sizede verir İnşAllah gün 😍
MelteM2cck pera_ inşallah insallahhh sagolasınn 🥰 Allah sanada kolaylık versin bi avazda kurtarsın insallah🥰
MMerve34 38+4 bekliyorum normal doğum olacak inşallah ama yoruldum artık tam 5 gündür yalancı sancı çekiyorum yarın kontrol var umarım açılmam vardır dua edin kızlar 3. Doğumum artık doğsun
Defne_A MMerve34 düzenli sanci çıktı bende eve gonderdi acilman çok az dedi sabah yine gel dedi uzaktayım dedim burada bekleme soğuk burası dedi
Anasinincani MMerve34 yaa bizde 38+4uz normal olacak bekliyoruz bizde ikinci doğumum insaAllah sağlıcakla kucağımıza aliriz
MelteM2cck Elif380 insallah hayırlı doğumlar diliyorum size de 🥰 Benim 2.dogumum sezaryen olucak 39.haftada olucaktı dogumum ama sancılarım başladığı için 38 e cekti doktorum
Byzaaks @"pera_"36+5 olduk bizde 1 Mart doğum tarihini aldık hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimize 🙏
Nursema27 37+5 bizim de normal.dogum ama çok yoruldum 1 aydır uyku yok halim yok belirtti yok bazen sezaryen düşünmüyor değilim 🥹
Elif380 MelteM2cck nişan falan geldi mi peki bende sarı katı kıvamli muhallebi gibi balgam gibi bir akıntı geldi rengi sarı ama nişan olabilir mi acaba
MelteM2cck Elif380 Nisan olma ihtimali çok yüksek sizinki. Benim nisanim gelmedi. Zaten gelmemesi lazım sezaryen olucam
Nur7536 Elif380 aynısı bende oldu doktor nişan olabilir dedi üstünden 1 hafta geçti gelen giden yok nişan değil sanırım