Erzurumlianne Merhabalar park yatağa uyumlu uyku seti alan var mı, nerden aldınız instagramda çok sayfa var ama güvenilir mi bilemedim?
Fatmac Erzurumlianne ben uyku seti çok pahalı bir şey almayı düşünmedim hiç. Çünkü çok gereksiz kullanamayacak çocuk. Ama bir tane olsun diye ebebeğin indiriminden bir set aldım 390 lı fiyatlardaydı yanlış hatırlamıyorsam. Çok uygundu. Elimde bir tane. Bulunsun dedim ama tekli çarşaf alıyorum bir kaç tane daha alacağım. Onlarda daha kullanışlı oluyor.
Aryayra Erzurumlianne çarşaf aldım sadece bebeğin üstüne yorgan vs örtmeyeceğim için. Tiny plans markası
esshn Ben civilden aldım bir tane park yatak uyku seti bir tane de nevresim seti. Instagram alışverişleri bana hiç güven vermiyor bir sıkıntı yaşansa muhatap bulmak zor olabilir 😬
Bsraacelik @Erzurumlianne Ben park yatak için trendyoldan yataş marka nevresim takımı aldım kalitesini de çok beğendim birde yorgan aldım yorganı şuan için kullanmayacağım daha güzel duruyor diye aldım fakat bebek biraz büyüyünce kullanılır diye düşünüyorum
Erzurumlianne Bsraacelik bende ebebekten nevresim takımı aldım kalitesi güzel. Ama işte daha şık uyku şeti olsun istedim
Erzurumlianne Fatmac haklısınız ama oda yapamıyorum sadece park besik aldık.onu da görsel olarak güzelleşirmeye çalışıyorum aslında dediginiz gibi pahalı