Ben özel Güngören hastanesinden fiyat almayı düşünüyorum yarın 2 gebeliğimde de oraya yaptırmıştım bir çok hastaneden uygundu

Araştırmalarım sonucu Ali Ekizi duydum mart sonu gideceğim . 2800 nakit 3000 tl kart doktoruma da danıştım önerir misiniz diye oda evet gidebilirsin iyi bir doktor dedi🌸

Melekandc bakirkoy mahmut gungorene gittim tam puan almis bakabilirsiniz, 2200 du ben gittigimde :) yorumda yapmistim googleda cok memnun kalmistik :)

Melekandc

Bende arastırıyorum gürk hospitali buldum uygun olarak ama radyoloji uzmanı periontolog olmasını isterdim

Melekandc ben Güngören hastanesinden fiyat aldım 2700 en uygun şuanda orası Esenler medipol 3700 dedi medıcıne 3900 dedi kararsız kaldım

Myrtle hangi hastanede çalışıyor acaba googleden baktım farklı kişiler çıkıyor

Dlk123 bakirkoyde kendi muayenehanesini var ulasimda rahatti. Perinatolog ve raporda veriyo kendi doktoruna goturmek icin.

Myrtle yorumlarını okudum herkes çok memnun gerçekten bende ona giderim diye düşünüyorum siz ne zaman gittiniz acaba?

Dlk123 ocak ayinda gittim ben de. Googleda tesaduf buldum yorumlara bakip gitmistim.