Nil_24 Sum58_ bildiğim kadarıyla tabi doğruluğu tartışılır erken doğum yada düşük riski deniyor ama zaten ilaç veriliyor korkmayın bende de var
Aden35_yn Bende de var toz ilaç verdi içtim geçti mi geçmedi mi bilmiyorum bile doktor bi daha hiç bir şey demedi
Sum58_ Aden35_yn Banada bi toz ilaç verdi bugün içeceğim,banada kontrole gel filan demedi bir bucuk ay sonra gel dedi. O ilaçla da geçmezse bebeğe zararı olur mu diye korktum.
Sum58_ gizbirhil Bende hiç belirti olmadı, normal kontrolde idrar tahlili istedi öyle öğrendim. Ama doktorum bulantı,ateş yapar dedi.
Sumruhazal Sum58_ bende de çıktı ama doktor hiçbir şey vermedi sadece dedi ki gebeliğe zararsız dedi ilaçlar kullanıyor veriyorum kullan gel bir daha bakarız dedi ama zararlı veya zararsız hiçbir şey demedi
Mevlude_Sahin Sum58_ İkinci gebeliğimde 3 kere idrar yolu enfeksiyonu oldum doktorum her seferinde tek kullanımlık suda eritmeli bir antibiyotik vermişti geçmişti.
cerennncee Hiç korkmayın hamilelik sürecinde çok oluyor. Günde 3 lt su için en az sıfıra indiriyor enfeksiyonu, ben çok bol suyla önüne geçtim
Liyamm1 Sum58_ Ben her ay idrar efeksyon yasiyorum bebege sorun degil ilaç kulanin yeter sadece son aylarda dogum’a yakin dikkatli olmak lazimmis 🙏🏻 Geçmis olsun