ecmelmirzaogluu Kendimi engelleyemediğim bir şekilde sürekli kilo düşünür oldum. İştahım son 4 haftadır çok açık ve almaya da başladım. Boyum 165 şuan 4.5 aylık gebeyim kilom 69, normal mi :(
Serapjjj ecmelmirzaogluu dikkat etmeye çalış önemli olan bundan sonra çok kilo almaman biz anneler birazda bebek kilo alsın diye tabi yiyoruz biride bensem😀 artık doğumdan sonra vercez napalim
Melos9 ecmelmirzaogluu kaç kiloyla hamile kaldınız ben 69 la hamile kaldım şuan 77 kiloyum boyum 167 falan😂 amaan hiçte takmıyorum sağlıklı olsun bebişlerde kilo alınırda verilirde hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyla hamile kaldım yıllarca 50 kilodan 51 kiloya çıkamayan bir insandım kilo almak için neler neler kullandım tam kilo alma döneminde hamile kaldım dahada kilo aldım😂😂😂 31.haftadayım bu arada 8.aya girmiş oluyorum galiba 🤷🏼♀️😂😂
ecmelmirzaogluu Serapjjj o kadar zor ki dikkat etmeeek hahaha reklamlarda bile bir şeyler görüp aşeriyorum hahah inşallah öyle olur
mugemuzn Bence normal kilon sorun yapma, ben de kilo alma potansiyelliyim artık yapacak bir şey yok. İnan bir lokma yerken düşünüyorum
ecmelmirzaogluu Melos9 ayyy o kadar iyi anlıyorum ki seni al benden de o kadar bekarken 49 50 evlendim 2 senede 59 oldum sonra süpriz yumurta hahah bebişini sağlıjla kucağına al inşallah bütün lokmalar bebişe enerji şifa olsun 😍 az kalmıış
ecmelmirzaogluu Derinmom inşallah doğurduktan sonra hamile kaldığımız kilolardan da daha altlara ineriz diyelim artık hahaha
Derinmom ecmelmirzaogluu ben ilk hamileliğimde veremediydim 🤣🤣 ne güzel 2 senedir gayet fit ilerliyordum ki süpriiiiz. insallah bunda olmaz ilkinde 17 kilo almıstım
neslihannnnnn O aylarda bende fazla kilo almıştım doktor dikkat et demişti hamur işi çok fazla yemedim dengeledim ve meyve porsyonuna da dikkat et oda çok kilo aldırıyormuş