gzdehlal-36 ceydadmnn yumuşatıcı hiç almadım gerekli olmadığını düşünüyorum deterjan olarak da siveno almıştım indirimde ilk kıyafetleri kokusuz olduğu için onunla yıkadım gayet güzeldi şimdi de Üni baby yenidoğan olanı aldım o da gayet iyi ve temiz içerikliydi
Biyiklikedi ceydadmnn Yeni doğan zamanı beyaz sabun kullandım. Şimdi Life baby sıvı deterjan ve bebek yumuşatıcısı kullanıyorum. Tamamen bitkisel bazlı. Araştırmanızı öneririm.
kimoldugunubilirsinsen ceydadmnn Yumuşatıcı kullanmamanız gerekiyor kıyafetlerde kalıntı bırakır. Deterjan siveno
gamze6606 ceydadmnn ben Dalan’ın zeytinyağlı granül sabununu aldım, yıkayınca çamaşırlarda kokusu da kalmadı, yenidoğan döneminde muhtemelen bunu kullanırım. Yumuşatıcı kullanmayacağım.
Elosdef gzdehlal-36 uni baby aldım ben de hem deterjan hem yumuşatıcı o da çok kötü kokuyor diye yumuşatıcı kullanmayınca kötü koku olmuyor mu acaba
bebisliozlem gzdehlal-36 ya kuzum unibaby iyi değil diyenler oldu hep, bende unibaby aldım deterjan ve yumuşatıcı olarak 🥲 kullanmasam mı ki? Siveno’yu öneriyor herkes şu an olmadı onu alcam, araştırıyorum bende
aslhnkrts9 ceydadmnn ben Migros’tan minies sıvı deterjan almıştım onunla yıkadım içeriği de temiz diye biliyorum
Biyiklikedi rich_mom Evet biraz yoğun kokuyor ama az koyuyorum ben. Temiz içerikli diye kullanıyorum, umarım yanılmıyorumdur.
rich_mom Biyiklikedi insallah ama ben bebek için kullanmaya cesaret edemedim valla dolan sabun kullandim sadece oda çok sabun kokuyo
1prensesannesi__ ceydadmnn kendi kiyafetlerimize bile yumusatici kullanmiyorum artik renk solması ve yipratmasi yapiyo ama bebek için de ben sıvı deterjan kullanmayi dusunuyodum
1prensesannesi__ TT8694 hic kullanmadim canim benim kizim bebekken ben 2 ay kalip sabunla elde yikadim sonra kendi deterjanimizdan kullanmistim ama simdi herseyin kimyasalını abarttılar o yüzden en dogalini kullanmak en iyisi hacisakir de pek iyi bi marka degil
masal-sirac20142024 TT8694 arkadaşım kullanıyor bebeğine çok memnun bende ondan alicam ve rahatsız etmeyen mis gibi kokusu var
Suhiss bussratoygg ikisi de parfumlu yenidoğanim alerjik yatkinligi varsa alsin yurusun derseniz kullanin. Yumuşatıcı kullanmayin, deterjan da parfumsuz yenidogan olanlardan kullanin unibaby yenidogan uygun sari kapakli olan