bahocum emirtimr1 yani baya kötüydü 3 hafta kadar hiçbir şey yiyemedim, içemedim tek yiyebildiğim şey biraz peynir, domatesti. Bütün gün yataktan çıkamıyordum bulantıdan 🥲
emirtimr1 bahocum ay bacım inşallah benimkide geçer sabrediyorum ortalama 3 haftam kaldı doyasıya bir yemek yiyim😂😂
Annecik02 emirtimr1 bende ilk kez böyleyim iki kız doğurdum miğde bulantısı kusma miğde yanmasi artık ağlıyordum kusarken. Ama bunda tık yok sanki bebek yok gibi ama var gördüm 🤣🤣🤣
Arsell emirtimr1 bugün iyiydim ama resmen korkmuşum yemek yeme konusundan😁😁 gecmedi yani tam anlamıyla. Gerçekten aciktigimda hiç bişey düşünmeden yemek yemeyi özledim……….
cagla24 emirtimr1 benimde kusma hissi yok ama bulantı sürekli var onları yazarken bile vardı şimdi geçti 😔
EceAtak emirtimr1 sabah uyandığım da sürekli midem bulanıyordu kendim yemek yakıp yiyemiyordum gece bile uykumdan uyanıyordum midem bulanıyor diye bide acı su geliyordu hep
semra2598 emirtimr1 inşaallah geçer geçince annenden doğmuş gibi oluyorsun o günler benim çok zordu. çok fazla bulantı kusma varsa çok rahatsız oluyorsan kadın doğum doktorunuz ilaç yazıyor bulantılarıniz için görünün derim
emirtimr1 semra2598 doktorumla konuştum bulantım yok ama koku hassasiyetimden dolayı yiyemiyorum diye hiç ilaç yazmayım boşuna gider dedi inşallah en kısa sürede geçicek ya🥲