Busragl Bende ona başlamıştım. Ve ben devletten geçtim ona gittiğimde 7 haftalıktım sadece muayene edip gönderdi.20 gün sonra ikinci muayene için gün verdi falan. Aynı zamanda da sağlık ocağına gebeyim diye bildirmiştim. Ebem bana kan tahlillerine bakmamız gerekiyor ne var ne yok herşeye bakalım demişti ve bende toxoplazma çıktı. Sağlık ocağından aldığım sonuç ile koştur koştur Fatih hocaya gittim. Bana dedi sağlık ocağının sonuçları bazen yanlış çıkıyor sen bir de burada ver dedi neyse verdim sonuç değişmedi ve aynı çıktı ve bana dediki bebeğe geçmiş olasılığı var bebeği aldırmanız gerekiyor yoksa bebeğiniz kör sağır doğar gibi şeyler söyledi ve bizi baya baya korkuttu. Biz düşünelim dedik ayrıldık yanından doğruca araştırma hastanesine gittik. Herhangi bir kadın doğuma gittim yaptırdığım sonuçları gösterdim. Bana 2 idrar testi ve 5 tüp kan testi verdirdiler. Ben metstardan geliyorum ve oradaki doktor bizi bayaa korkuttu bebeği aldır yoksa bebek ölü doğar engelli doğar ve bunun tedavisi yok dedi bana dedim. Araştırmadaki doktor bana dediki (yanında bir doktor daha vardı ) ikiside aynı şeyi söyleyerek hiç korkma tedavisi var sonuçların hele bir çıksın duruma göre ben seni perinotoloji ye yönlendirecekm dedi. Ve oradan çıktıktan sonra eşime, ben Fatih hocaya gitmek istemiyorum soğudum ondan dedim. Gerçekten de öyle oldu insan hiç mi olumlu bir şey konuşmaz yada ılımlı konuşmaz. Bizim 2 yıl önce bir kaybımız oldu ve bu bebeğimiz tüp bebekle kaldı. Bizde ki o korkuyu stresi sen bi düşün artık. Araştırma hastanesi tedavisi var korkma demesi içimize su serptı. Ve Fatih hocanın direk bebeği aldırma odaklı gitmesi hiç hoşuma gitmedi. Şimdi Metstar topçularda Murat doruk var ona gitmeyi düşünüyorum.