Derennn700 Kızlar normalde adetim bugün veya yarındır düzenli regl görürüm az önce tuvalete gittim koyu kahverengi akıntı bir çizgi gibi geldi peçeteyle Şuan hiç ağrım falan yok sadece şişkinlik var sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa umutlanmamalı mıyım
Rabiul Derennn700 yani kimse kesin bir şey diyemez ki canım ben yerleşme kanaması hiç yaşamadım mesela içinde kalmasın istetsen test yap ama negatif çıkarsa üzülme tekrar denersin Allah kalbine göre versin 💝
Yes_mom0 Derennn700 benimde şuan regl e 5 gün var kahverengi leke geldi bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde , ♥️
Yelizkhrmnn Derennn700 bence test yapın yarın ilk idrarla sonrasında belli olur zaten. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti var mı yada regl dönemi olur mu belirtileri siz bilirsiniz tabi
Derennn700 Yelizkhrmnn kaşık ağrım yok adet günüm gelince yataklara düşüyorum ağrıdan özellikle adetin ilk günü, göğüs hassasiyetim var karnım çok şiş gazım var onun dışında belirli bişeyim yok
ilkgozagrim__ Ben Adete 3 gün kala kahverengi akıntı gelirken yapmıştım testi pozitif çıkmıştı kanda vereyim netleşsin dedim kanla netleşmişti sizde yarına kadar olmazsanız ilk idrarla yapın testi
Tubiksercan Benimde tam adet günümde yerleşme kanamam olmuştu. Çok açık kırmızı renkte sadece bir damla devamı gelmemişti. Ama ben ihtimal vermediğim için adetim 3 gün geçtikten sonra evde test yaptım pozitif çıktı
Yes_mom0 Derennn700 yaklaşık 1 haftadir bel ağrım sağ kasık ağrım ve boğazima gelecek kadar mide bulantısı çekiyorum 🥺🤕
Ebrucar @Derennn700 Benim normal adet belirtilerim vardı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti yaşadım. Adetim de hep gecikirdi yine 7 gün geçmişken kahverengi lekelenme gördüm kesin sabah başlicak adet dedim başlamadı. Normalde öyle olurdu önden kahverengi leke görürüm birkaç saat sonra adet olurdum. Sabah bak adetin başlamazsa test yap bence
Derennn700 Ebrucar tamam canım bazen insan yatınca vücudu dinlenince de sabah regl başlıyor bakalım olmazsam bir gün daha bekleyip yaparım hamilesin canım dua et bana 🙏🏻