Zehroskos Esrabyndr bende kullanıyorum. İki düşük yaşadım. Doktor her ihtimale karşı verdi. Karından vuruyorum iğneyi şimdilik
Opheliaxxx Esrabyndr 5 haftalıktan beri kullanıyorum 36. Haftamdayım. 8 aydır delik deşik oldum. Doğumdan sonra da 6 hafta devam etmem gerekiyor
miray_85 Bende 3 ay kullandım ama yani bi asir gibi geldi bitsin diye cok dualar ettim sonunda kurtuldum
Esrabyndr Benimde ilkim düşük oldu ne yazık ki 😏 her ihtimale karşı diye vermiştir diye düşünmüştüm bende inanılmaz yakıyor ve acıyor Rabbim şifa versin hepimize bir an önce sağ salim biter bu ilaçlar rahat hamilelik ve doğum yaparız hep birlikte inşallah 🤲
Rana010101 Ben de kullanıyorum hem de yüksek dozda. Hem yüksek tansiyon hem de kilom da var o yüzden sezaryen olursam çok kanarım diye korkuyorum. Kullanıp sorunsuz doğum yapan var mı?
Esrabyndr Rana010101 doktoruna bir danış istersen sezaryanda bir sorun olur mu kan sulandırıcı bide Rabbim hepimize bolca şifalar versin inşallah
Rana010101 Esrabyndr doktorum doğuma kadar kullan dedi ama endişe ediyorum işte bırakmam gerekiyormus gibi hissediyorum bırakırsam da yine pıhtı atar diye korkuyorum geçen sefer ölecektim neredeyse.
Bsrrgl Rana010101 Allah muhafaza öyle düşünme. Benimde ilk doğumda iğne kullandırmadı doktor ameliyatta emboli çorabı da giydirmesi akcigerlerime pıhtı attı çok riskli bir seviyede idi doktor aileme herşeye hazırlıklı olun dedi. Bir yıllık aşamalı bir tedavi gördüm hastaneden yattım. Çok şükür hayattayım. Bu sefer bende yine korkuyorum üstelik şuan kalp hastasıyım çeşitli riskler var doktoruma hatırlattım bende iğneyi kullanmaya yeni başladım 2 ay var doğuma doğumdan bir süre önce birakicaz sanırım kan kaybı meselesi için. Hayırlısı olsun kendini korkutma.