Eminesahin1 Merhaba kızlar programa göre 99 gün kaldı adettendir tabi duygulandım bende ama bakalım gerçekte ne kadar kaldı ikiz olduğu için daha erken gelecekler 😀😀 Sizlerin nasıl gidiyor hamileliği kaç gününüz kaldı??
melisinmutfakblogu Eminesahin1 uygulamaya göre 114 ama planlı sezeryan 38. Haftada doğacak kendi daha erken gelmezse
karaguzelirem_ 37+3 haftalığım son 8 günümüz kaldı haftaya çarşamba doğumum var heyecanlıyız bekliyoruz ☺️
yagmurrrra Eminesahin1 benimde tek yumurta ikizi son 114gün ama 35 görsek yeter diyor bebeğin biri aşağıda kafasını dönmüş bile bakalım
Eminesahin1 yagmurrrra aaa tekrar döner ama öyle demedi mi küçük diye çok yer değiştiriyorlar 😀 bana hiç şu haftayı görsek yeter demedi ne zaman olur doğum dedim 37 38te alırız dedi ama dayanabileceğimi düşünmüyorum 😀😀😀
Eminesahin1 yagmurrrra tek yumurta ikizlerinde daha zor oluyor sanırım hamilelik inşallah zamanında hayırlısıyla gelirler 😊
Eminesahin1 MadameNoire evet gerçekten ağlıyordum bende bitsin artık diye 😀 benim gerçi 23. Haftaya kadar sürdü kusmalar ama 15ten sonra azalmıştı artık 😀