Gzmocl MeltemTarhan123 inan fiyati hakkinda bilgim yok ama o kadar fazla alinmaz biz cok ugrastik istedik ama tanıdık bi doktor hemsire olmadigi icin malesef dogumu ozel yaptiramadik zor geceyi atlatti ondan sonraki gece ozel odaya aldilar ne anladm o isten. Ama sen bi arastir yada yenimahalle devlet hastanesine bi git derim. Bestepedeki turgut ozalada gidebilirsin guzel yerler. İlla zubeydeye gerek yok
Sedser Mommerve ya bnde randevu aldm ama bna haftaya gel dedi yani benim pazartesi olmam gerekiyoda 10 ocak oldu ikili teste cokmu gec kalirim
MeltemTarhan123 Sedser kac haftalıksin ki canım ben yaptırıdm 12. Haftamda ıkılı taramayı 14 de de sonucu aldım
Ruhak Htcnurersoy canım neresi iyi ya hiç bi zaman randevu aldığın Dr u bulamazsın randevu saatinden 1 saat geç alınırsın muayeneye iki kelam söylerler. 2 dk muayene ederler ne olduğunu anlamazsın kaç kere gittimse hep öğle sonuna kaldım.. Berbat bi sistemleri var
Htcnurersoy Ruhak zübeyde hanımdan iyi, hastane kalabalık fakat prof mustafa hoca kendi muayene edip bakıyo,etlikteki doktorlar azarlasa anca
MeltemTarhan123 11-14. Hafta arası yapılıyomus 14 ten snra 3 lü tarama bende 8 ocakta 3 lü tarama olcam tam sınırda oluyo senınkide
MeltemTarhan123 Sedser zaten doktor kan alıyo baska bloga ayrıntılı ultrasona gonderıyo kendı muayene etmıyo bencede ıptal et herhangı bı doktor dan al ıkılı tarama için zaten doktor etmıyo muayene