_ummu_han Merhaba güzel anneler var mı bizimle aynı haftada olanlar nasılsınız nası gidiyor bem şeker yüklemesini yaptırdım biraz geç kalmıştım ama yaptırdım sonuçlarım güzel çıktı çok şükür 🙏 neler hissediyorsunuz nası nasıl gidiyor 🤭🤭
Caglali _ummu_han bende 27+3 haftalıgim Hareketleri nasıl? Benim bu zamana kadar kıpır kıpırdı Şu 2-3 günden beri azaldı gibi hareket ediyor ama çok değil
Limoncicegi43 _ummu_han 27 . Haftaya merhaba . Ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım ikinci gebeliğim🥹
Zeyni_zeyni _ummu_han 27 haftalık kız annesiyim 2. Gebeliğim kızım çok aşırı hareketli değil siz en son ne zaman doktora gittiniz bir de bebeğinizin kilosu nedir
_ummu_han Limoncicegi43 bende tereddüt ede ede bu haftaya kaldı ama 2 gün önce gittim yaptrdım ilk gebeliğimde ki gibi bişey çıkmadı cok şükür 🙏
_ummu_han Zeyni_zeyni bende 2. Gebeliğim 2 erkek annesiyim 🤭 kilosu bende kalsın iyiyiz ama en son 2 gün önce gittim kontrole 3 hafta sonra 30 haftalık olucam o zaman da çağırdı konuşalım artık yavaştan dedi tamam dedim 😅