yasemincicekkk Sudenaz0105 yok be canım hiç benzemiyor . Bu arada nuba çok takılma benim ki eğikti . Kafa yapısından daha belli oluyor
Sudenaz0105 yasemincicekkk tmm sonradan benzetmedim onun alttaki çizgi daha uzun bide iki çizgi baya belirgin benim üste Bi çizgi var daha belirgin olan alttaki çok net değil çizgisi hayırlısı olsun ya üstünde durdukca rüyama giriyor 😂♥️
Sudenaz0105 Elamomy evet canım diğeri net kız dedi arkadaşımın benimkiyle benzettim önce sonra biraz farklı mı dedim kararımı tam veremedim 😅♥️
Elisadeenn Sudenaz0105 erkek bence cok büyük ihtimalle benim oğlumda aynı aynıı böyleydi kızlarımda daha farklıydı nubu
Sudenaz0105 Elisadeenn 3. Canım iki kızım var o yüzden erkek net desede inanmak zor gelir sanırım 🥹♥️
Elisadeenn Sudenaz0105 Benimde iki kızımdan sonra oğlum oldu hemde doğuma kadar kız bildik rabbim sana da nasip eder insallah 27 Ocak doğumlu🥰😍
Sudenaz0105 Niloyaaaaa ama aşkım ben mi salağım anlamıyom anlamadım ki benimkide seninki gibi işte ya değil mi 😅😅
Niloyaaaaa Sudenaz0105 kuzum ilk attığın resimde nub var ya küçük çıkıntı o sende yukarı doğru bakıyor o yüzden kızlarda düz duruyormuş o kısa çubuk gibi şey 🥴 ha bu arada doktor bana kız gibi dedi ama ben hala deli gibi erkek hissediyorum orası ayrı 😅😅
Niloyaaaaa Sudenaz0105 inşallah Sağ Salim kucağımıza alırız kuzum Rabbim gönlündekini nasip etsin 🥰☺️