Ciceks 5 dakika içinde görüldü 25 şubat adet günüm kasık ağrım vardı 
Eldgrn Ciceks erken gebelik testleri yanlış gösterme ihtimali taşıyor o yüzden kan vermeniz en doğrusu yada adetinizi bekleyip oyle tekrarlayın testi
semra2598 Ciceks var gibi ama bekleyin adet gününüz geciksin tekrardan yapın veya kan verin hadi hayırlısı 🤗🤗
Seeymayldz Ciceks benimde ilk yaptığım boyle cikmisti 3-4 gun sonra daha belirgin oldu ozaman 2 haftalik oldugu icin boyle silik cikmis ☺️
Ciceks Eldgrn yarın kan vereceğim inşallah emin olamadım bi tane daha yaptım peşine o da hemen çıktı bir buçuk yıllık evliyim bir kimyasalım oldu inşallah sorunsuz ilerler🥹
Eldgrn Ciceks Aa kaset testleri genelde belirli değer sonrası gösterir pozitifi Bazen kuruma çizgisini pozitif sananlar var ama bu test bildiğiniz hamile pozitifi güzel düşünün güzel olsun
semra2598 Ciceks adet günü 7-10 gün geçip pozitif olunca kesin oluyor sonuç adet gecikmesi olmadan test yapıp kendinizi üzmeyin biliyorum heveslenip istiyorsunuz ama adetiniz geciksin iyice 😍😍
Ciceks Eldgrn inşallah amiin çok heyecanlıyım🥹 bekleyenleri o kadar iyi anlıyordum ki inşallah her isteyen kavuşur
mervekcg İlişkimden 17 gün geçti normalde 15 inde adet olmam lazım Adetimden 5 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ondan öncede iki tane kaset test yaptım negatif çıktı ve kasıklarım belim agrıyo alt karnımdada şişkinlik var sizce kızlar ?
zey-nep11 mervekcg aynı durum adetım uc gun olcak gecıyor testler ngtf ılkkez gecıyır bukdr uzun genede heves etmıyorum kan vermıcem skıldm ıyıce! Beklıcem snra kan vercem. Artımed kaset beni sılıkk gosterdi snra heycanlandm baska testler ful ngtf şaka gibi! Beklemedeyım bacımmmm
Ciceks semra2598 aynen kanda görene kadar netlik kazandırmak istemiyorum içimde çünkü çok hayal kırıklığı yaşadım testlerden😕