Sencerturgut Kızlar 17 gün geçti adetim test yaptım dün akşam 2. Çizgi silik böyle çok belirgin değil bu sabah tekrar yaptım yine aynısı çıktı ben anlamadım şimdi ne böyle bide aşırı derecede kasık bel bacak ağrısı var
Eldgrn Sencerturgut geç döllenme olmuş olabilir. Çizgiler ilk dakikalarında çıktıysa muhtemelen gebelik var kan verin mutlaka Dün ve bu günün testlerinin fotoğrafini atın isterseniz
[silindi] Merhaba, kaset testte benim de ikinci çizgim silik çıkmıştı, erken gebelik testi aldım pozitif çıktı. Şu an hamileliğim devam etmekte. Doktora gidip kan testiyle emin olabilirsiniz
Eldgrn Sencerturgut Geç döllenme olmuş muhtemelen hayırlı olsun silik ama kendini bayağı gösteren 2. Çizgiler olmuş hayırlı olsun kanda net çıkar doktorunuz söyler zaten geç döllenme vs olayını
Papatyaa38 Sencerturgut benimde adetine 2 gün kala bu şekilde çıkmıştı şuan 17+0 olduk çok şükür kan verin hamilesiniz☺️
Eldgrn Sencerturgut hayır değil sadece yumutlaman geç oluyor. Örnek vereyim 30 günde bir adet oluyorsun normalde bilimsel olarak 14. Gün yumurtlama görülür ama geç döllenme de yumurtlama 25. 23. Vs yani tahmini yumurtlama gününden sonra yumurtlama olmasına ve dollenmeye denir. Mesela benim geç döllenmeydi adet gecikmesi ve düzensizliği hep oluyordu. 40 gün test yaptım negatif rüyamda gördüm 4gun tekrar yaptım sonra baktım silik pozitif ama göz zor görüyordu 5.67 çıktı değerim doktorum tahmini adet tarihinden 1 hafta önce yumurtladigimi kana geçer geçmez ogrendigimi söyledi normalde 3 Mayıs olan adet tarihimi 18 Mayıs olarak düzenledi ultrason ölçümlerine göre ayarlama yaptı. Tabi ben geç döllenme olduğunu anlamıştım o yüzden 2 hafta kendim kan takibi yapıp öyle gittim doktora
Sencerturgut Eldgrn benim de diğer ay 45 gün sonra adet gördüm Ocak 3 te oldum şubat 3 de olmam lazım dı yine geçti bende dedim düzensiz 45 günde bir görüyorum diye öyle sandım ama başka çıktı 😀
MelodyFairy Eldgrn merhaba bende 41. Günüme gircem regl olmadım dün kan testi <2 çıktı ama hala gelen giden yok
Eldgrn MelodyFairy normalde düzensizliğinin var mı ve ne kadar sürede bir adet oluyorsunuz. Eğer benim ki gibiyse yani düzensiz ve uzun ârayla oluyorsanız geç döllenme olabilir yine bir ihtimal olur
Sevdacakir @Sencerturgut benim de böyleydi canim istersen yarın bir kan ver yenidir daha büyük ihtimalle
Cennet_kusum16 MelodyFairy dongun normal düzensizlik yok yani geç döllenme olma ihtimali düşük gözüküyor. 17 gün gecikmeye böyle çıkmaması lazım. Kan verseniz iyi olur aynı şekilde iş arkadaşımin oldu bı kaç gün sonra kanaması başladı. Varsa bebek tedbir alınır en azından.
Eldgrn MelodyFairy dongun normal canım geç döllenme olması biraz zor artık ama belli olmaz yinede kan ver tekrar artık varsada düşük değerle bile olsa öğrenirsin
MelodyFairy Cennet_kusum16 Böyle atayım bide suan itibari 41 gün ve en son tarihlide de öyle ama yarın olmazsam da perşembe günü doktora gideceğim zaten tekrar kan isterim
Cennet_kusum16 MelodyFairy bence adetinizin 2 veya 3 ncü günü sabah 9 ile 10 arası gidin tüm değerlerinize bakılsın. Sebebi bulunur