Dilekk Hamilelikte midye yenilenmesi gerekiyormuş sanırım ama ben az önce bi 10 tane yedim nerdeyse ya bişey olur mu acaba inşallah olmaz yiyip bi sorunu çıkan oldu mı acaba 🤦♀️
minikmucizeemaak Dilekk Bende bilmeden bayağı fazla yemiştim, bir şey olmadı sma herkes bir olmaz doktoruma yazdım hemen. Bi doktoruma danış bence
Kelebekk92 Dilekk ben ilk gebeligimde 50 adet yedim esim 35 adet almisti yetmedi üstüne bidaha almistı hic unutmuyorum balina gibi yedim😂eşim hala anlatır hemde yeni hamileydim 2.5 -3 ay falan
biranne__ Dilekk benim teyzem aşermişti ve yemişti çocuguda gayet sağlıklı kocaman genç oldu şimdi doktora danışın bence bişi olmamıştır
Meselayani Bişey olur mu bilmiyorum ama kusabiliyorsan kus yeni yediysen canım. Sonuçta çok steril sayılmaz midyeler
Dilekk Kelebekk92 bende 2.5 buçuk aylığım 12 haftadayım ama korktum ya yarın randevum var inşallah söyliycem doktoruma 🤦♀️
kimoldugunubilirsinsen Dilekk doktorunuza danışın herkesin bünyesi farklı test yapması gerekebilir. Denizin tüm pisliğini içine toplayan bir şey olduğu için yenmesi sakıncalı bakteri riski var kaç haftalıksınız?
Babykalamar Dilekk bise olmaz bende pismis sushi yiyorum karides yedim🤣🤣 allahin koruduguna hicbisey olmaz. sonucta surekli yemiyorsynuz