Hgmom1 Merhaba arkadaşlar reglimden 5 gün önce kahverengi geldi 3 gün sürdü daha gelmedi kahverengi kanama zamanı kaset test yaptım negatif çıktı sağ göğüsum sızlıyor sizde böyle birşey yaşadınız mı
KuzeyinAnnesi10 Hgmom1 regli olmanız gerekenden önce mi geldi az damla damla mıydı şimdi bi daha test yapın yerleşme kanaması olabilir
Ayssss-s Hgmom1 benimde böyle olmuştu.2 gün leke gibi kanamam oldu 4 5 gün daha bekledim gelsin dıye duzensızlıgımde vardı cunku anlam verememıstım.Meger hamıleymısım.
Hgmom1 Bella332 belirti olarak neler yaşanmıştıniz birde kahverengiden sonra başka kanama falan gelmedi dimi birde kanamadan kaç gün sonra test yaptınız
Hgmom1 zehraks ben kasette negatif çıktı. Ama bayağı oldu yapalı. Sizin belirtileriniz neler oldu kanamadan kaç gün sonra test yaptınız
Meva3424 Tuulayy beta hcg değeri olarak 81 gebelik gösterir ancak 2 gün sonra 2 katı artış göstermesi gerekir
Bella332 Hgmom1 Hgmom1 yok başka kanama gelmedi . O kanamada 2 gün sürdü. 3. Günü test yaptım pozitif çıktı. Sonra kan testi verdim o da pozitif çıktı ama regl tarihim henüz gelmediği için başka biaeyden de pozitif çıkmış olabilirim felan diye korkutmuslardi. Belirti olarakta goguslerim aşırı sismisti suphelenmistim ama adet döneminde de aynılarını yaşadığım için yine adet oncesi sismesi sanmıştım. Birde test yapmadan önceki gece durup dururken sabaha kadar ağlamıştım. Zaten ondan sonra test yapmaya karar verdim. Test yapana kadar regl başlangıç kanaması sanıyordum. Erken oldum heralde felan demiştim. Hgmom1 Hgmom1
Bella332 Hgmom1 birde kanamadan hemen sonraki testim bile çok belirgin iki çizgiydi. Beklememe bile gerek kalmadı pantolonumu çekene kadar çift çizgi olmuştu bile
zehraks Hgmom1 ven kanamadan 5-6 gün sonra yaptım canım belirtilerim sırt ağrısı akıntı vardı kesin adet olucam dedim hatta