Icecream Hanımlar merhaba, bugün doktor kontrolum vardi normalde suan 35+1 vücut bu haftaya uygun fakat başı 32+2 dedi doktorum. Sorun olmadığını minyon olacağını söyledi fakat ben biraz korktum bu şekilde başı geriden gelen oldu mu hiç 🤔
Bebek3_ Icecream bana da karın kısmı 2 hafta geriden geliyor diyorlar minyon olcak herhalde dediler bebeğin rahmimizde tam olarak beslenememesi ile alakalı bir durummuş
1Betbet Icecream doğum yapmışsınızdır inşallah sağlıkla kucaşınıza almışsınızdır bir sorun yaşadınız mı bende aynı durumdayım korkuyorum
ozlemeymen07 Bende 23 haftaligim perinatoloji takipliyim banada bugun 2hafta geriden geliyor dedi cuma detaylim var sonra degerlendirme yapilacak
Bebek3_ Icecream rahim yapınız ile alakalı bi durum denildi siz 3 tabak yemek yersiniz bebeğe 1 tabak gider dedi
Evrimdrnz Merhabalar bende 28 haftalık hamileyim bugünde bana kafa yapısı iyi görmedim 2 hafta geriden geliyor dediler ordan çıktım. Özel bir doktora gitti herseyin normal olduğunu öğrendim içinizi ferah tutun Allahım sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarimizi🙏🙏🙏🙏🙏